Inspireren

Wij vinden het belangrijk dat je elkaar continue inspireert. Dit geeft je namelijk het gevoel dat je waarde toevoegt, wat ontzettend belangrijk is om bevlogen te zijn in je werk! We willen allemaal van waarde zijn voor elkaar, en dat doen we door elkaar dagelijks te inspireren het beter, slimmer, fijner of efficienter werken. Goede ideeën worden gedeeld en iedereen heeft daar zijn pro-actieve aandeel in! Naast dat het in ons DNA zit, organiseren we inspiratiesessies.

 


Verbinden

Hoewel het door corona soms wat lastig gaat, organiseren we veel momenten waarop je je altijd verbonden blijft voelen met de rest. Het gevoel dat je er niet alleen voor staat, dat je anderen kan ondersteunen in hun werk en dat je een team bent, maken je sterk en zelfzeker in je werk. Je werkt dan ook altijd samen in een cirkel (team), waarmee met je met eigen cirkel verantwoordelijk bent voor de ondersteuning en support van elkaar.

 

 

Versterken

Om je zelfsturend te laten zijn, zullen we je altijd de tools aanreiken om jezelf sterker te maken in je werk. De laatste behoefte, namelijk die om te blijven ontwikkelen en de dingen zélf te kunnen, bevredigen wij door jou continue te versterken. Zo hebben we 1000,- persoonlijk leerbudget, besteden we veel aandacht aan de onboarding en laten we je niet gelijk los maar begeleiden we je ook in het behalen van je persoonlijke en professionele leerdoelen (zie pagina 'journey'). Tot slot ben je met je cirkel verantwoordelijk voor het versterken van elkaar, door 360 graden feedbacksessies. 

 

 

 

the Roadsafetyskireis 2022

 

Helaas kunnen de plannen voor dit jaar niet doorgaan, maar zijn we al aan het sparen met ons core-team voor de skireis in 2022. Jagers, Jagerbombs, Flugels en (apres)ski pret vliegt je om de oren in de skireis die gepland staat, ben jij er volgend jaar bij?

Werken waar en wanneer je wil


Gezien we compleet gedigitaliseerd werken, kunnen we talenten werven vanuit het hele land. Je kan lekker naar kantoor komen, maar we vinden het ook top als je liever thuis werkt! De ene week werk je 120% en de andere week 80%, dat vinden wij normaal. Wel hebben we een aantal momenten in de maand waarop we willen dat iedereen samenkomt voor inspiratiesessies, teambuilding of company updates. Just to keep the spirit alive!