Client Success Agent (32-40 uur)

 

De telefoon gaat. Je ouders kijken je aan, want jij springt als 10-jarig kind direct op en houdt een wedstrijdje met jezelf om zo snel mogelijk op te nemen. Herken jij jezelf hierin? De echte bellers know the feeling. In deze (bij)baan ben je namelijk voortdurend aan het bellen met klanten en deelnemers van onze rijvaardigheidstrainers.

 

Roadsafetylovers.

Wist je dat een verkeersongeval doodsoorzaak nummer één is op de werkvloer? Wij maken daar een eind aan. Klinkt ambitieus, maar als we eens kijken naar het aantal acceptabele verkeersongevallen binnen jouw bedrijf? Jouw collega’s? Jouw gezin? Exact. Wij streven naar nul werkgerelateerde verkeersongevallen en we gaan door tot we dit bereikt hebben.

"A goal without a plan is just a wish". Samen met onze klanten, medewerkers en onze aandeelhouder bouwen we hard aan dé oplossing om schade en ongelukken in het verkeer te voorkomen. We werken samen met de grootste namen die net als wij de ambitie hebben om impact te maken en daarom gaat het ons lukken om onze doelen te realiseren. Roadsafety is a businesscase.

Technologie en systemen die rij-taken van bestuurders overnemen, zien wij als een enorme kans. Wij zetten die technologie, onze data én roadsafetymarketing in om verkeersgedrag te beïnvloeden van automatisme naar bewust gedrag. Met onze data voorspellen én voorkomen we uiteindelijk verkeersongevallen in het werkverkeer en komen we elke dag dichter bij onze ultieme droom: een wereld zonder werkgerelateerde verkeersongevallen.

 

Zo is het om te werken bij het lab.

 • We groeien hard, dus elke dag is anders. Met een gedrevenheid van hier tot Tokyo, zijn we echt niet te stoppen. We zijn een organisatie waarin je zelf verantwoordelijkheid neemt voor je werk. Dat betekent wel dat afspraak ook echt afspraak is, zodat we op elkaar kunnen rekenen
 • Je team bestaat uit werkstudenten en vaste medewerkers die gebrand zijn om te winnen!
 • We zijn een Scale up, dus gas geven en veranderen zit in ons bloed
 • Een heerlijk groen kantoor in Baarn met elke dag verse lunches en productieve samenkomsten om positieve energie en kennis te blijven delen
 • We zijn een compleet gedigitaliseerd bedrijf wat het mogelijk maakt om vrijwel geheel online te opereren
 • Momenteel hebben we 28 medewerkers, een poule van 5 werkstudenten en een zzp-groep van 80 trainers. Een junior tot senior samengesteld topteam met een open, leergierige en bevlogen karakter
 • Een startcontract van 7 maanden (eerste contract), vervolgd door een lange samenwerking door wederzijdse liefde
 • Een startsalaris tussen de € 2.000,- en € 2.500,- bruto per maand 
 • 28 vakantiedagen (bestaande uit 20 wettelijke, 5 bovenwettelijke en 3 geluksdagen)
 • € 1.000,-- opleidingsbudget per jaar
 • Een pensioen regeling (50/50)
 • 19 cent per kilometer bij een binnendienst functie, met een maximum van 100 km per dag
 • Een marktconform salaris afhankelijk van ervaring en probleemoplossend denkvermogen

 

Jouw Scorecard.

 

Missie van de rol.


De missie van jouw rol is klanten helpen bij het uitnodigen, inschrijven, verplaatsen of annuleren van een training. Daarbij moeten we als team ervoor zorgen dat we een percentage aan het totaal aantal bestuurders ook daadwerkelijk inplannen voor de trainingen. Deze training krijgen de bestuurders vaak bij de koop van hun auto als service van de autodealer. Achter de schermen verzorgen wij die trainingen. Het enige wat nog moet gebeuren is het inplannen, en die mooie taak heb jij! Het is een afwisselende functie waarbij je veel deelnemers spreekt en helpt, voorafgaand, tijdens en na hun (online) training. Samen vind je een geschikte datum. Dit betekent dat je veel zult communiceren per telefoon en e-mail om deelnemers te benaderen en soms ook overtuigen. De communicatie en al je andere handelingen leg je vast in het systeem AFAS, zodat iedereen op de hoogte is wat de status is van een bestuurder/klant, waaronder jij zelf. 

Typisch jij.

Communicatief vaardig - Draagt effectief informatie over op anderen, zowel schriftelijk, via AFAS als mondeling. Kan een boodschap op verschillende wijzen overbrengen op de klant of op een collega door de wijze aan te passen aan het gewenste gedrag en verifieert of de boodschap begrepen is door de correspondent.

Zelfstandig anticiperen - Voorziet problemen en reageert hier doeltreffend op, stelt de juiste prioriteiten en organiseert het eigen werk door een aanpak te kiezen die leidt tot de juiste oplossing.

Vakkundigheid - Beheerst kennis en kundigheid met betrekking tot het werk, voert het werk volgens professionele  standaarden zelfstandig uit

Onze kernwaarden, jouw DNA.

Inspireren - Wij vinden het belangrijk dat je elkaar continue inspireert. Dit geeft je namelijk het gevoel dat je waarde toevoegt, wat ontzettend belangrijk is om bevlogen te zijn in je werk! We willen allemaal van waarde zijn voor elkaar, en dat doen we door elkaar dagelijks te inspireren het beter, slimmer, fijner of efficienter werken. Goede ideeën worden gedeeld en iedereen heeft daar zijn pro-actieve aandeel in! Naast dat het in ons DNA zit, organiseren we inspiratiesessies.

Verbinden - Hoewel het door corona soms wat lastig gaat, organiseren we veel momenten waarop je je altijd verbonden blijft voelen met de rest. Het gevoel dat je er niet alleen voor staat, dat je anderen kan ondersteunen in hun werk en dat je een team bent, maken je sterk en zelfzeker in je werk. Je werkt dan ook altijd samen in een cirkel (team), waarmee met je met eigen cirkel verantwoordelijk bent voor de ondersteuning en support van elkaar.

Versterken - Om je zelfsturend te laten zijn, zullen we je altijd de tools aanreiken om jezelf sterker te maken in je werk. De laatste behoefte, namelijk die om te blijven ontwikkelen en de dingen zélf te kunnen, bevredigen wij door jou continue te versterken. We besteden veel aandacht aan de onboarding en laten we je niet gelijk los maar begeleiden we je ook in het behalen van je persoonlijke en professionele leerdoelen. Tot slot ben je met je cirkel verantwoordelijk voor het versterken van elkaar, door elkaar altijd te helpen. 

Winnen - we gaan voor goud. Alles wat we doen, doen we vol passie, motivatie en met het doel om te winnen. Een winnaarsmentaliteit kan bij jou daarom niet ontbreken.

 

Heb jij het in je DNA?

Vanaf dag één ga je flink aan de slag! De eerste week zal in het teken staan van het leren kennen van de organisatie en de verschillende teams en het ERP-systeem waar we mee werken. Daarna zal je opgenomen worden door je eigen team en de eerste basistechnieken in jouw werk onder de knie krijgen. Daarnaast draai je de eerste vier weken elke week twee keer mee met onze frontlinie: het klantcontactcentrum. Op die manier leer je onze klanten, de eindgebruikers, het systeem en de dagelijkse uitdagingen waar wij als bedrijf mee te maken hebben, extra goed kennen. Tot slot ga je die opgedane kennis en nieuwe inzichten toepassen in de praktijk en laat je zien wat je allemaal in huis hebt.

Heb jij het in je DNA?

Na je eerste maand hopen we met je door te kunnen, daar waar het avontuur echt begint! Je gaat je functie helemaal eigen maken en wordt expert in je vak. In de vierde maand ga je aan de slag met een persoonlijk ontwikkelsplan. De begeleiding in jouw ontwikkelpad heeft het eerste jaar de volle focus, waarna we je hopen op te leiden tot een zelfsturende en proactieve Roadsafetylab'er!