Mendix Developer

Wil jij aan de slag als Senior Mendix Developer met een vaste standplaats en fijne collega's?

 

Onze missie.

Wist je dat een verkeersongeval doodsoorzaak nummer één is op de werkvloer? En dat jaarlijks 19.000 ernstige gewonden in het verkeer worden veroorzaakt door menselijke fouten?
Van 19.000 ernstige gewonden naar nul verkeersongevallen. Klinkt ambitieus, maar als we eens kijken naar het aantal acceptabele verkeersongevallen binnen jouw bedrijf? Jouw collega’s? Jouw gezin? Exact. Wij streven naar nul verkeersongevallen en we gaan door tot we dit bereikt hebben.

Met data en expertise voorspellen we rijgedrag. Die kennis nemen we mee in trainingen, coaching en beïnvloeding van bedrijven en individuen om veiliger te rijden. Zo voorspellen én voorkomen we verkeersongevallen en komen we elke dag dichter bij onze ultieme droom: een wereld zonder werkgerelateerde verkeersongevallen.

 

Zo is het om te werken in het LAB.

We groeien hard, dus echt elke dag is anders. We streven naar een zelfsturende organisatie waarin je zelf verantwoordelijkheid neemt voor je werk. Dit jaar is ons hoofddoel om van een startup naar een scaleup te groeien en jij kan dat meemaken! We werken papierloos, zijn in hoge mate gedigitaliseerd en geautomatiseerd, zodat we efficient en effectief resultaten boeken. We hebben drie kernwaarden in ons DNA: inspireren, verbinden en versterken. Dat doen we met een portie lef, openheid op basis van vertrouwen en plezier. Zo kunnen we blijven innoveren en het beste in elkaar naar boven halen!

Momenteel hebben we met 18 FT medewerkers een kantoor in Baarn, een poule van 10 werkstudenten en een zzp-groep van 50 trainers. We zijn een compleet gedigitaliseerd bedrijf wat het mogelijk maakt om vrijwel geheel online te opereren. Echter zien wij het belang van een gezamenlijke vestiging om positieve energie en kennis te blijven delen en daarom hebben we een heerlijk kantoor in Baarn. 

Missie van de rol. 

Als Mendix Developer kom je te werken in een organisatie waarbij slimme inzet van mens, technologie en data een sleutelrol spelen. Wij werken met de software van AFAS en maken gebruik van Mendix voor het ontwikkelen van eigen applicaties om zowel onze interne bedrijfsprocessen als de klantcontact processen nog verder te automatiseren daar waar de software van AFAS ophoudt. Je kunt hierbij denken aan applicaties op het gebied van elearning, deelnemerplanning, ordermanagement, eventmanagement en planning. AFAS en de Mendix applicties vormen het hart van onze dienstverlening, daarnaast zijn ze schaalbaar en moeten ze 24/7 beschikbaar zijn. Wij zetten Mendix in voor kritieke processen. Wanneer deze systemen uitvallen, staat de keten stil. 

In de functie van Mendix Developer houd je je bezig met het optimaliseren en automatiseren van onze digitale processen. Jouw missie is om de optimale customer- en employee journey te vertalen naar onze systemen. Als Senior Mendix Developer ben je veelzijdig en zal je samen met je nieuwe collega's verantwoordelijkheid dragen voor het ontwerpen en ontwikkelen van applicaties en bent volledig betrokken in het proces en in de realisatie. Jouw missie is volbracht als je de klant- en medewerkersjourney zo efficiënt (automatisch) en gebruiksvriendelijk mogelijk inricht in onze systemen. 

In deze functie ga je ook voldoende ruimte vinden om jezelf te ontwikkelen.

Competenties & Skills.

Je hebt minimaal HBO werk- en denkniveau en brede kennis van het Low Code platform Mendix.

Resultaatgericht - Je zoekt altijd naar het beste eindresultaat. Met oog voor kostenbesparing en tijdbesparing zoek je naar de beste resultaten waarbij de applicaties dé ondersteuner zijn om deze te behalen. Jouw resultaten staan dus gelijk aan de prestaties en snelheid van onze systemen en daarmee processen. 

Analytisch - Je weet de vinger op de zere plek te leggen door snelle analyses op problemen en vraagstukken. Je achterhaalt de vraag achter de vraag en met jouw aanpassingen zorgt dat voor de hoogste efficientie die mogelijk is in onze systemen

Specialistisch - Je hebt grondige kennis van je vakgebied! 

Efficient & Pragmatisch - in korte sprints van plan-do-check-act (of in andere lean- of scrummethodieken) weet je de juiste problemen te prioriteren, te testen en te verbeteren. Hierin lever je korte kleine deelproducten op, elke dag 1% beter!

 

Wat we jou bieden!

  • Een leuk en jong team
  • Kans om keihard mee te groeien met en door te groeien binnen dit bedrijf
  • Salaris tussen de 3300,- en de 6000,- euro afhankelijk van werkervaring en probleemoplossend denkvermogen.
  • Maximaal 100 km (19 cent p/km) reiskostenvergoeding per dag
  • Concreet doel met alle middelen om daar te komen
  • Een gezellig kantoor op een centrale, goed bereikbare plek in het land
  • €1000,- persoonlijk opleidingsbudget , bijvoorbeeld voor een cursus "manage change"
  • de opening van ons nieuwe kantoor meemaken in 2021
  • Meesparen voor de RoadsafetySkireis in 2022

 

Hoe ga je van start?

Vanaf dag één ga je flink aan de slag! De eerste week zal in het teken staan van het leren kennen van de organisatie en de verschillende teams. Je krijgt direct een buddy die je begeleidt in het programma en loop je onder anderen een halve dag mee met een Business consultant, op het klan contact centrum en met een projectmanager. De tweede week draait je mee in de huidge Mendix sprints en zal je onderdompelen in onze software AFAS, waarbij je de benodigde trainingen krijgt en AFAS eigen kan maken. De derde en vierde (en daarmee laatste week) van je proeftijd ga je de eerste opgedane kennis en nieuwe inzichten toepassen in de praktijk en laat je zien wat je allemaal in huis hebt op Mendix gebied. 

Veel vrijheid, maar wel begeleiding

Na je eerste maand hopen we met je door te kunnen, daar waar het avontuur echt begint! Je gaat je functie helemaal eigen maken en wordt expert in je vak. In de vierde maand ga je aan de slag met een persoonlijk ontwikkelingsplan. De begeleiding in jouw ontwikkelingspad heeft het eerste jaar de volle focus, waarna we je hopen op te leiden tot een zelfsturende en pro-actieve Roadsafetylab'er!  

Mocht je vragen hebben over het sollicitatieproces of de vacature, dan kan je terecht bij Iris van HR Strategie & Operatie. iris.dormans@vvcr-prodrive.nl