Freelance: Roadsafety trainer Micromobiliteit

 

Team zzp'ers.

 

Typisch jij.

je bent een enthousiasteling, weet vol passie te vertellen en voor een groep te staan.

Je krijgt energie van de doorontwikkeling van individuen en/of groepen

Je hebt ervaring in training geven of opleiden

Je hebt een WRM A of WRM-B bevoegdheid

Je bent minimaal 2/3 dagen per week beschikbaar

 

Typisch Roadsafetylab.

Een leuk en dynamisch team van ongeveer 70 ZZP'ers

Een super gevarieerde werkdag, waarbij je heel veel verschillende enthousiaste deelnemers ontmoet 

Je dagtarief verschilt tussen de €240,- en €320,- afhankelijk van de opdracht en je werkniveau

Een Kilometervergoeding

Een geweldig groeipad door onze brede interne kennis van Micromobiliteit en gradaties in expertises op Roadsafety trainingen. Door middel van Train de Trainer sessies groei jij uit tot dé Roadsafety expert.


 

Missie van de rol.

Wij zijn voor ons team Micromobiliteit op zoek naar Roadsafety trainers die in bezit zijn van een WRM-A of WRM-B bevoegdheid om ons team te versterken. Wij zoeken enthousiaste trainers voor Lichte Elektrische Voertuigen (LEV), de Cargobike Academy en voor de BSO Bus trainingen met als één doel: minder werkgerelateerde verkeersongevallen in Nederland. En daar kan jij aan bijdragen.

Geen WRM, maar wel passie voor zeil-, hockey-, voetbal- of surfles geven? Of überhaupt voor een groep staan en onderwijzen? en zoek je nog een gave baan voor in de winter? Zie dit als een mooie kans om je horizon te verbreden. Na het behalen van je WRM staan we te popelen om jou te ontmoeten.

 

 


Roadsafetylovers.
 

Wist je dat een verkeersongeval doodsoorzaak nummer één is op de werkvloer? En dat jaarlijks 19.000 ernstige gewonden in het verkeer worden veroorzaakt door menselijke fouten?
Van 19.000 ernstige gewonden naar nul verkeersongevallen. Klinkt ambitieus, maar als we eens kijken naar het aantal acceptabele verkeersongevallen binnen jouw bedrijf? Jouw collega’s? Jouw gezin? Exact. Wij streven naar nul verkeersongevallen en we gaan door tot we dit bereikt hebben.

Met data en expertise voorspellen we rijgedrag. Die kennis nemen we mee in trainingen, coaching en beïnvloeding van bedrijven en individuen om veiliger te rijden. Zo voorspellen én voorkomen we verkeersongevallen en komen we elke dag dichter bij onze ultieme droom: een wereld zonder werkgerelateerde verkeersongevallen.