Freelance: Account Executive  

 

    Accountmanagement    

 

 

Typisch jij. 

Bewezen ervaring (+4 jaar) in accountmanagement, relatiebeheer, relaties onderhouden en bouwen, account support.

HBO werk- en denkniveau

 Werkt zelfstandig, aan weinig uitleg genoeg, kan eigen werk goed afkaderen en focus aanbrengen, werkt zelfsturend

 Werkt graag op interim basis, beschikbaar voor 24-40 uur per week en met een minimale duur van 3 maanden

 Verantwoordelijkheidsgevoel, betrokken bij de missie van de rol

Ervaring met AFAS is een groot pluspunt

Beschikbaar om vooral in de beginfase naar kantoor te reizen (Baarn)

Succesvol in het creeeren van overzicht, structuur 

 Heeft een consistente werkwijze, gaat altijd voor een foutloze administratie

 Teamplayer, eager om snel en efficient informatie te absorberen

 Heeft voorkeur voor werken in een snel veranderende, energieke organisatie

 

Typisch Roadsafetylab. 

We zijn een ScaleUp, dus gas geven en veranderen zit in ons bloed

Een heerlijk groen, energiek kantoor in Baarn, +30 FTE 

Samen zijn we verantwoordelijk voor drie labels: gribb.tech,VVCR-Prodrive, Hello Mobility en Prodrive Academy.

Een marktconform uurtarief, afhankelijk van de verantwoordelijkheden en mate van ervaring

 19 cent per kilometer declarabel.  Kilometers naar de klant kunnen onbeperkt gedeclareerd worden


 

Jouw overtuiging is dat een dienstverlening zoveel verder gaat dan een perfect product. Vooruitlopen op mogelijke problemen door ze te voorkomen en een echte relatie op te bouwen. Jij maakt het verschil door net dat stapje extra te zetten om de relatie te versterken of de dienstverlening (commercieel) te verbreden, uitmuntende communicatie skills in te zetten en een 8 of hoger te scoren op klanttevredenheid. Daarom is deze rol op jouw lijf geschreven. 

 

Missie van de rol. 

 

Als Interim Account Executive is het jouw missie om het team account Executives te ondersteunen op de plekken waar (zowel administratief als op relatiebeheer) de hoogste druk ligt. In verband met uitval van twee AE's in de zomer, zijn wij op zoek naar twee zelfstandige interim Account Executives. Daarin is belangrijk dat je bewezen succesvol bent in een toprelatie creëren én behouden met de klant. Je bent in staat de klant gedurende het proces naar het gewenste resultaat te begeleiden. Daarbij zorg je ervoor dat de klant alle (digitale) tools en kennis bezit en dat administratief alles netjes klaarstaat om optimaal van onze diensten gebruik te kunnen (blijven) maken, waarmee je dus indirect team sales ondersteunt.

Naast een prettige relatie opbouwen, speel je ook een grote rol in de inrichting en het onderhoud van de digitale tools voor de klant. Waar mogelijke problemen ontstaan kan de klant direct bij jou terecht. Daarin weet je niet enkel de losse problemen op te lossen, maar zoek je ook naar een bovenliggend probleem om daarmee een constructieve oplossing te bieden. Je bent een ster in het onderhouden van relaties, hebt een natuurlijke gunfactor en bent betrouwbaar. Je hebt een commerciële insteek door de klant zo efficiënt mogelijk te sturen in dat proces, en ziet kansen om de dienst naar de klant te verbeteren en te verbreden. 

 

 

 

Hoe het is om te werken voor het lab.

 

We groeien hard, dus elke dag is een nieuwe uitdaging. We zijn een organisatie waarin je zelf verantwoordelijkheid neemt voor het bereiken van je doelen. Dat betekent dat afspraak ook afspraak is, zodat we op elkaar kunnen rekenen. Samen met onze klanten, medewerkers en de aandeelhouder werken we hard om schade en ongelukken in het verkeer te voorkomen. Dit doen we op meerdere manieren via onze verschillende labels. 

 

gribb.tech

Binnen dit label geven we inzicht via een datadashboard (voor beheerder) en een data-app (voor bestuurder). De data wordt verzameld via bestaande telematica, OEM of mobiele data. gribb plaatst verrijkte data in de juiste context en maakt ze actiegericht. Die data combineren we met roadsafetymarketing en micro-learning.

VVCR-Prodrive

VVCR-Prodrive houdt zich bezig met Roadsafety als een continu proces. Deze ‘infinity loop’ bestaat uit een rijvaardigheidstraining voor elke bestuurder van het wagenpark, een nulmeting en plan van aanpak, digitale videotrainingen, het inzichtelijk maken van de risicoprofielen, verbeteren van het proces en een adviserend gesprek met de bespaarcoach. Het resultaat is minder wagenparkkosten, meer duurzaamheid en meer verkeersveiligheid.

Prodrive Academy

Met dit label maken we salesteams (van autodealers en auto-importeurs) beter en bieden we prospects en klanten de perfecte merk- en productbeleving vóór, tijdens en na het verkoopproces. Zo bezorgen we meer tevreden klanten van voertuigen en helpen we het merk en de (sales)organisatie vooruit.