Learning & Development Specialist 

 

  Kwaliteit & Opleiding  

 

 

Typisch jij. 

HBO / WO werk- en denkniveau

Minimaal 3-5 jaar werkervaring in een soortgelijke rol

Learning & development, onderwijskundige achtergrond

Bewezen projectmatige ervaring en sterke organisatorische vaardigheden

Uitstekend in het vertalen van leerbehoeften naar leertrajecten

Affiniteit met marketing

Enthousiasmeert, weet mensen mee te nemen in de waarde van L&D

Een teamplayer, je werkt veel samen met team content, de business consultants, Account Executives en natuurlijk met je eigen team Kwaliteit & opleiding

 

 

 

Typisch Roadsafetylab. 

We zijn een ScaleUp, dus gas geven en veranderen zit in ons bloed

Een heerlijk groen, energiek kantoor in Baarn met verse lunches, +30 FTE 

Samen zijn we verantwoordelijk voor vier labels: gribb.tech, Hello Mobility, VVCR-Prodrive en Prodrive Academy. Jij zal je voornamelijk bezighouden met labels waar (e)learnings voor moeten worden ontwikkeld, wat vrijwel in elk label terugkomt.

Startcontract van 7 maanden

Een marktconform salaris

28 vakantiedagen 

Ruim jaarlijks opleidingsbudget

 Een pensioen regeling (50/50)

 19 cent per kilometer met een maximum van 100 kilometer per dag.  Kilometers naar de klant kunnen onbeperkt gedeclareerd worden


 

Missie van de rol. 

De kern van onze dienstverlening betreft het (door)ontwikkelen / gedrag beïnvloeden van bestuurders. Dit uit zich in e-learnings, fysieke trainingen en marketing. De missie van deze rol is om vanuit jouw onderwijskundige oogpunt een kwaliteitsslag te maken in het learning-aspect van onze dienstverlening. Daarmee manage jij de learning & development trajecten rondom e-learnings en de roadsafetymarketing. Je speelt een belangrijke rol in de conceptontwikkeling en kwaliteitsbewaking van onze (e-)learnings om daarmee rijgedrag te verbeteren via meerdere (digitale) wegen. Tot slot houdt je je bezig met de doorontwikkeling en de kwaliteit van de zzp-pool aan rijvaardigheidstrainers. Deze pool brengt op het gebied van rijvaardigheid en verkeersveiligheid veel inhoudelijke kennis mee. Dit doe je in samenwerking met de manager van deze pool, Simone Krieger. 

 

 

 

Hoe het is om te werken voor het lab.

 

We groeien hard, dus elke dag is een nieuwe uitdaging. We zijn een organisatie waarin je zelf verantwoordelijkheid neemt voor het bereiken van je doelen. Dat betekent dat afspraak ook afspraak is, zodat we op elkaar kunnen rekenen. Samen met onze klanten, medewerkers en de aandeelhouder werken we hard om schade en ongelukken in het verkeer te voorkomen. Dit doen we op meerdere manieren via onze verschillende labels. 

 

gribb.tech

Binnen dit label geven we inzicht via een datadashboard (voor beheerder) en een data-app (voor bestuurder). De data wordt verzameld via bestaande telematica, OEM of mobiele data. gribb plaatst verrijkte data in de juiste context en maakt ze actiegericht. Die data combineren we met roadsafetymarketing en micro-learning.

Hello Mobility

Hello mobility is een uitbreiding op hetgeen wat we bij gribb aanbieden, namelijk coaching. De Hello Mobility Coach helpt de ondernemer/onderneming om inzicht om te zetten naar doelgerichte acties en om een schadepreventiebeleid effectief te implementeren.

VVCR-Prodrive

VVCR-Prodrive houdt zich bezig met Roadsafety als een continu proces. Deze ‘infinity loop’ bestaat uit een rijvaardigheidstraining voor elke bestuurder van het wagenpark, een nulmeting en plan van aanpak, digitale videotrainingen, het inzichtelijk maken van de risicoprofielen, verbeteren van het proces en een adviserend gesprek met de bespaarcoach. Het resultaat is minder wagenparkkosten, meer duurzaamheid en meer verkeersveiligheid.

Prodrive Academy

Met dit label maken we salesteams (van autodealers en auto-importeurs) beter en bieden we prospects en klanten de perfecte merk- en productbeleving vóór, tijdens en na het verkoopproces. Zo bezorgen we meer tevreden klanten van voertuigen en helpen we het merk en de (sales)organisatie vooruit.