Marketing Specialist.

Team Content Creation.

 

 

Typisch jij. 

Minimaal 2 jaar werkervaring in een vergelijkbare rol

Ervaring met het opzetten en onderhouden van online marketingcampagnes (LinkedIn, Facebook, Google Ads) en de bijbehorende punctualiteit van doelgroeptargetting. 

Ervaring met het creeeren, uitwerken en naleven van een marketingkalender

Ervaring met het organiseren van offline marketingactiviteiten zoals beurzen

Weet strategische plannen vanuit onze Marketing Manager te vertalen naar visuele en tekstuele marketinguitingen

Misschien onnodig om nog te benoemen, maar programma's als Photoshop, Canva, indesign zijn bekend terrein voor jou. 

Analytisch. Weet data te analyseren en daarmee resultaten te beoordelen op campagnes of trends in de markt te herkennen.

 

Typisch Roadsafetylab. 

We zijn een ScaleUp, dus gas geven en veranderen zit in ons bloed. We hebben een heerlijk groen, energiek kantoor in Baarn met verse lunches

Je team bestaat uit een Marketing manager en je werkt veel samen met team Content: video editor, producenten, scriptschrijvers en een Graphic Designer, die een eigen filmstudio hebben als onderdeel van ons kantoor

Contract van 7 maanden, vervolgd door lange wederzijdse liefde

Markftconform salaris

28 vakantiedagen

€ 1.000,-- opleidingsbudget per jaar

Een pensioen regeling (50/50)

19 cent per km met een maximum van 100 km per dag

 

 Merkbeleving 

We zoeken een Marketing Specialist die gestructureerd, plan- en projectmatig te werk gaat. Vanuit (en in samenspraak met) onze Marketing Manager, zet je strategische marketingplannen om in operationele projecten, welke jij als geen ander tot een mooi resultaat weet te brengen. je bent analytisch, kent de trucjes in de online en offline marketingwereld en hebt gevoel voor de optimale merkbeleving, employer branding, storytelling en brand building.

 


 

Missie van de rol. 

 

Als Marketing Specialist is het jouw missie om samen met de Marketing Manager onze labels op een spectaculaire wijze te versterken op brand niveau én productniveau. Dit doe je uitmuntend doordat jij over de vakspecialistische (media en marketing) kennis en ervaring beschikt die daarvoor nodig is. Nadat de Marketing Manager strategie uitzet op branding en productniveau, werk je samen met de Marketing Manager de operationele marketingplannen uit en bedenk je on- en offline campagnes om de marketingdoelen te realiseren. Deze doelen lopen uiteen van het bereiken van potentiele klanten (plek veroveren in de markt), tot het aanspreken van een toekomstige medewerker (employer branding). Je gaat op zoek naar mogelijke beurzen, online kanalen en andere marketingmiddelen om ons podium te pakken op plekken waar onze doelgroep goed te bereiken is. Alle werkzaamheden zijn gericht op het promoten van onze diensten, onze merken en onze organisatie. Denk hierbij aan het opstellen en implementeren van het marketingplan, het voorbereiden, uitvoeren en organiseren van marketingactiviteiten zoals reclamecampagnes en beurzen. Het opzetten en uitvoeren van onderzoeken: zowel de klant- als marktkant. Het volgen van relevante trends en ontwikkelingen in het marketingvakgebied. Je kan als geen ander on- en offline campagnes leiden door jezelf en je collega's te motiveren tot de eindstreep. Je vraagt door, bent gestructureerd, creatief en assertief. Je hebt lef in je creatie, bent zelfstandig in je werk en weet op de juiste manier de waarde van onze merken en onze organisatie te vertalen naar campagnes met beeld, geluid en tekst.

 

 

Hoe het is om te werken voor the Roadsafetylab.

 

We groeien hard, dus elke dag is een nieuwe uitdaging. We zijn een organisatie waarin je zelf verantwoordelijkheid neemt voor het bereiken van je doelen. Dat betekent dat afspraak ook afspraak is, zodat we op elkaar kunnen rekenen. Samen met onze klanten, medewerkers en de aandeelhouder werken we hard om schade en ongelukken in het verkeer te voorkomen. Dit doen we op meerdere manieren via onze verschillende labels. 

 

gribb.tech

Binnen dit label geven we inzicht via een datadashboard (voor beheerder) en een data-app (voor bestuurder). De data wordt verzameld via bestaande telematica, OEM of mobiele data. gribb plaatst verrijkte data in de juiste context en maakt ze actiegericht. Die data combineren we met roadsafetymarketing en micro-learning.

Hello Mobility

Hello mobility is een uitbreiding op hetgeen wat we bij gribb aanbieden, namelijk coaching. De Hello Mobility Coach helpt de ondernemer/onderneming om inzicht om te zetten naar doelgerichte acties en om een schadepreventiebeleid effectief te implementeren.

VVCR-Prodrive

VVCR-Prodrive houdt zich bezig met Roadsafety als een continu proces. Deze ‘infinity loop’ bestaat uit een rijvaardigheidstraining voor elke bestuurder van het wagenpark, een nulmeting en plan van aanpak, digitale videotrainingen, het inzichtelijk maken van de risicoprofielen, verbeteren van het proces en een adviserend gesprek met de bespaarcoach. Het resultaat is minder wagenparkkosten, meer duurzaamheid en meer verkeersveiligheid.

Prodrive Academy

Met dit label maken we salesteams (van autodealers en auto-importeurs) beter en bieden we prospects en klanten de perfecte merk- en productbeleving vóór, tijdens en na het verkoopproces. Zo bezorgen we meer tevreden klanten van voertuigen en helpen we het merk en de (sales)organisatie vooruit.