Mendix Developer 

 

Techlab.

 

 

Typisch jij. 

Je hebt minimaal HBO werk- en denkniveau en brede kennis van het Low Code platform Mendix

Minimaal 3-5 jaar werkervaring

Resultaatgericht - Met oog voor kostenbesparing en tijdsbesparing zoek je naar de beste resultaten waarbij de applicaties dé ondersteuner zijn om deze te behalen. Jouw resultaten staan dus gelijk aan de prestaties en snelheid van onze systemen en daarmee processen

Analytisch - Je weet de vinger op de zere plek te leggen door snelle analyses op problemen en vraagstukken. Je achterhaalt de vraag achter de vraag en met jouw aanpassingen zorgt dat voor de hoogste efficiëntie die mogelijk is in onze systemen

Specialistisch - Je hebt grondige kennis van je vakgebied! 

Efficiënt & Pragmatisch - in korte sprints van plan-do-check-act (of in andere lean- of scrummethodieken) weet je de juiste problemen te prioriteren, te testen en te verbeteren

 

Typisch Roadsafetylab. 

We zijn een ScaleUp, dus gas geven en veranderen zit in ons bloed

Een heerlijk groen, energiek kantoor in Baarn met verse lunches, +30 FTE en een team van BE developers en FE developers.

Contract van 7 maanden, vervolgd door lange wederzijdse liefde

Startsalaris tussen de €3300,- en €5000,- euro bruto per maand

28 vakantiedagen (20 wettelijke, 5 bovenwettelijke en 3 geluksdagen)

€ 1.000,-- opleidingsbudget per jaar

 Een pensioen regeling (50/50)

 19 cent per km met een maximum van 100 km per dag.  


 

Missie van de rol. 

 

Als Mendix Developer werk je in een organisatie waarbij slimme inzet van mens, technologie en data een sleutelrol speelt. Wij werken met AFAS en maken gebruik van Mendix voor het ontwikkelen van eigen applicaties voor onze interne bedrijfsprocessen,  daar waar de software van AFAS ophoudt. Je kunt hierbij denken aan applicaties op het gebied van deelnemersplanning, ordermanagement, eventmanagement en klantenservice. AFAS en de Mendix applicaties vormen het hart van onze dienstverlening. Daarnaast zijn ze schaalbaar en moeten ze 24/7 beschikbaar zijn. Wij zetten Mendix in voor kritieke processen. Wanneer deze systemen uitvallen, staat de keten stil. 

Jouw missie is om de optimale Employee Journey te vertalen naar onze systemen. Als Mendix Developer ben je veelzijdig en ga je samen met je nieuwe collega's verantwoordelijkheid dragen voor het ontwerpen en ontwikkelen van applicaties. Je bent volledig betrokken in het proces en in de realisatie. Jouw missie is volbracht als je de Employee Journey zo efficiënt (automatisch) en gebruiksvriendelijk mogelijk inricht in onze systemen. 

 

 

Hoe het is om te werken voor het lab.

 

We groeien hard, dus elke dag is een nieuwe uitdaging. Met een gedrevenheid van hier tot Tokyo, zijn we echt niet te stoppen. We zijn een organisatie waarin je zelf verantwoordelijkheid neemt voor het bereiken van je doelen. Dat betekent dat afspraak ook afspraak is, zodat we op elkaar kunnen rekenen.

Samen met onze klanten, medewerkers en de aandeelhouder bouwen we hard aan dé oplossing om schade en ongelukken in het verkeer te voorkomen. We werken samen met de grootste namen die net als wij de ambitie hebben om impact te maken en daarom gaat het ons lukken om onze doelen te realiseren.