Operations Manager  

 

    Operations    

 

 

Typisch jij. 

HBO / WO werk- en denkniveau

5+ jaar werkervaring op het gebied van operationeel management

Resultaatgericht / vertalend: Je hebt bewezen leidinggevende vaardigheden en het vermogen om anderen te motiveren door sterke sociale en communicatieve vaardigheden

Analytisch / conceptueel denkvermogen: weet complexe problematiek op te lossen middels zelfstandigheid, overzicht en stressbestendigheid

Beslisser op basis van vak specialistische kennis en organisatietalent

Echte teamspeler, snapt hoe teamprocessen in elkaar steken en geoptimaliseerd kunnen worden

Oog voor detail

 

Typisch Roadsafetylab. 

We zijn een ScaleUp, dus gas geven en veranderen zit in ons bloed

Een heerlijk groen, energiek kantoor in Baarn met verse lunches, +30 FTE 

Bij ons heerst een informele sfeer, is veel ruimte voor eigen initiatief en zijn de lijntjes kort. Ook nu we hard groeien, blijven deze waarden belangrijk.

Startcontract van 7 maanden, vervolgd door een lange samenwerking

Een marktconform salaris

28 vakantiedagen

 Een pensioen regeling (50/50)

Een auto van de zaak met laadpas

 

 


 

Missie van de rol. 

In de rol van operationeel manager stuur je dagelijks drie afdelingen aan binnen onze snelgroeiende organisatie: Team Client Success, Account Executives en Back Office. Het is jouw ambitie om de groei te vertalen naar de ontwikkeling voor mens en middelen, steeds met oog voor de klant- en medewerkerstevredenheid . Je werkt mee aan de strategie , als onderdeel van het managementteam. Je rapporteert aan de COO. Je handelt complexe operationele vraagstukken af en je weet structuur aan te brengen in de opgestelde doelen, door deze te vertalen naar maandelijkse- wekelijkse- en dagelijkse prioriteiten. Je weet daarin knelpunten aan het licht te brengen en deze op agile wijze op te lossen. Je weet op een kwantitatieve en kwalitatieve wijze keuzes en uitkomsten van je team te onderbouwen en verantwoorden.

 

 

 

Hoe het is om te werken voor het lab.

 

We groeien hard, dus elke dag is een nieuwe uitdaging. We zijn een organisatie waarin je zelf verantwoordelijkheid neemt voor het bereiken van je doelen. Dat betekent dat afspraak ook afspraak is, zodat we op elkaar kunnen rekenen. Samen met onze klanten, medewerkers en de aandeelhouder werken we hard om schade en ongelukken in het verkeer te voorkomen. Dit doen we op meerdere manieren via onze verschillende labels. 

 

gribb.tech

Binnen dit label geven we inzicht via een datadashboard (voor beheerder) en een data-app (voor bestuurder). De data wordt verzameld via bestaande telematica, OEM of mobiele data. gribb plaatst verrijkte data in de juiste context en maakt ze actiegericht. Die data combineren we met roadsafetymarketing en micro-learning.

VVCR-Prodrive

VVCR-Prodrive houdt zich bezig met Roadsafety als een continu proces. Deze ‘infinity loop’ bestaat uit een rijvaardigheidstraining voor elke bestuurder van het wagenpark, een nulmeting en plan van aanpak, digitale videotrainingen, het inzichtelijk maken van de risicoprofielen, verbeteren van het proces en een adviserend gesprek met de bespaarcoach. Het resultaat is minder wagenparkkosten, meer duurzaamheid en meer verkeersveiligheid.

Prodrive Academy

Met dit label maken we salesteams (van autodealers en auto-importeurs) beter en bieden we prospects en klanten de perfecte merk- en productbeleving vóór, tijdens en na het verkoopproces. Zo bezorgen we meer tevreden klanten van voertuigen en helpen we het merk en de (sales)organisatie vooruit.