Planner & Buyer 

 

Team Kwaliteit, Opleiding & Planning.

 

 

Typisch jij. 

HBO / WO werk- en denkniveau

Minimaal 4-8 jaar werkervaring

Operationeel organisatorisch zeer sterk en bewezen succesvol. 

Je houdt van complexe puzzels, maar vooral in het oplossen ervan

Je plant het liefst zo efficiënt mogelijk, denkt vooruit en houdt niet van gaten in de planning

Je weet wat er speelt, bent eager om een totaalbeeld te krijgen van de markt

Je bent een ochtendmens, jouw dag begint om 08.00 uur

Ervaring met het organiseren van workshops, meetings en evenementen 

 

Typisch Roadsafetylab. 

We zijn een ScaleUp, dus gas geven en veranderen zit in ons bloed

Een heerlijk groen, energiek kantoor in Baarn met verse lunches, +30 FTE 

Startcontract van 7 maanden, vervolgd door een lange wederzijdse liefde

Startsalaris tussen de €2000,- en €2800,- euro bruto per maand

28 vakantiedagen (20 wettelijke, 5 bovenwettelijke en 3 geluksdagen)

€ 1.000,-- opleidingsbudget per jaar

Een pensioen regeling (50/50)

19 cent per kilometer met een maximum van 100 kilometer per dag.  Kilometers naar de klant kunnen onbeperkt gedeclareerd worden

 

 COMPLEXE PUZZELS 

Ter versterking en ondersteuning van het zzp-team getalenteerde trainers, is het team "Kwaliteit, opleiding & planning" op zoek naar een ervaren planner met 4 - 8 jaar werkervaring. Houd je van het oplossen van complexe puzzels? Gaat jouw hart sneller kloppen van alle vormen van mobiliteit?  Lees dan verder

 

 


 

Missie van de rol. 

 

Wanneer een trainingsprogramma verkocht wordt door de business consultants, zorg jij voor de juiste inkoop (bv: trainers, huur voertuigen, huur van een baan). Hiervoor sta je elke dag veel in contact met onze leveranciers en inkooprelaties. Het is belangrijk dat alles goed afgestemd wordt en dit in digitale dossiers (AFAS) wordt opgeslagen, zodat de benodigdheden op het juiste tijdstip aanwezig zijn op de locatie. 

De planning die je bijhoudt is heel belangrijk en soms erg uitdagend. In drukke tijden hebben we soms 12 tot 25 trainers per dag aan het werk. Hierbij moet je goed rekening houden met de beschikbaarheid en de competenties van de trainer(s). Niet elke trainer kan bijvoorbeeld op een programma gezet worden waarbij we waarbij gereden wordt met optische en geluidsignalen. Daarnaast probeer je alles zo efficiënt en kostenbesparend mogelijk in te plannen. Je geniet van puzzelen en het in de eerste instantie niet mogelijke, toch mogelijk te maken. Je lost problemen op voordat het problemen worden. Je communiceert met de trainers via een digitale portal. Als ze een extra dag werk krijgen, komt dit via de mail binnen en kunnen ze dit in hun eigen digitale portal accorderen. Daarnaast ontvangen ze elke week briefings en een weekplanningen van jou die via de digitale portal bevestigd moet worden, evenals de facturatie. Je bent een held in structuur aanbrengen en bent nooit te laat met het versturen hiervan. 

 

 

 

Hoe het is om te werken voor het lab.

 

We groeien hard, dus elke dag is een nieuwe uitdaging. Met een gedrevenheid van hier tot Tokyo, zijn we echt niet te stoppen. We zijn een organisatie waarin je zelf verantwoordelijkheid neemt voor het bereiken van je doelen. Dat betekent dat afspraak ook afspraak is, zodat we op elkaar kunnen rekenen.

Samen met onze klanten, medewerkers en de aandeelhouder bouwen we hard aan dé oplossing om schade en ongelukken in het verkeer te voorkomen. We werken samen met de grootste namen die net als wij de ambitie hebben om impact te maken en daarom gaat het ons lukken om onze doelen te realiseren.