Roadsafety Coach

 

Team Coaches.

 

 

Typisch jij. 

Bewezen ervaring in het werkveld van bedrijfskunde, bedrijfseconomie, organisatiewetenschappen, Riskmanagement en/of verandermanagement. 

Je hebt minimaal vijf jaar werkervaring als coach/adviseur/consultancy

Klantgericht, onderzoekend, projectmatig, pragmatisch en op zoek naar de beste kwaliteit

Je toont lef en neemt risico's: fouten maken en ervan leren. Je bent ambitieus, pro-actief en leergierig

Je hebt grondige kennis van de transport- en logistieke sector

Je hebt gevoel voor de interpretatie van data en weet dit te vertalen naar de beinvloeding van menselijk gedrag

Je bent zelfstandig, zelfsturend en je weet je te ontwikkelen in een dynamische omgeving. 

Excellente communicatieskills en overtuigingskracht. Je weet het verhaal op een overtuigende manier over te brengen en groepen in beweging te krijgen op een motiverende manier. 

 

Typisch Roadsafetylab. 

We zijn een ScaleUp, dus gas geven en veranderen zit in ons bloed

Een heerlijk groen, energiek kantoor in Baarn met verse lunches, +30 FTE 

Startcontract van 7 maanden, vervolgd door een lange wederzijdse liefde

Salaris tussen de €4000,- en €5000,- euro bruto per maand

28 vakantiedagen (20 wettelijke, 5 bovenwettelijke en 3 geluksdagen)

€ 1.000,-- opleidingsbudget per jaar

Een pensioen regeling (50/50)

Een elektrische auto van de zaak inclusief laadpas/laadpaal. 


 

Missie van de rol. 

 

Verkeersveiligheid is het resultaat van een doel, een plan, beleid en slim gebruik van data. Als Hello Mobility Coach is het jouw missie om de klant te begeleiden naar het gewenste doel. Verkeersveiligheid omhoog, wagenparkkosten omlaag. Samen met de ondernemer of wagenparkbeheerder maak je een plan en voer je beleid uit aan de hand van data, met gedragsverandering als uitgangspunt. Je bent een expert in het begrijpen van het probleem bij de klant, snapt de kostenstructuur van een professioneel wagenpark, hebt kennis van telematica, riskmanagement, voertuigen, elektrificatie, veiligheidssystemen, wet- en regelgeving en weet daarmee met vakgerichte kennis de juiste oplossing aan te reiken.

Je manier van communiceren met klanten en collega’s is krachtig, omdat je altijd checkt of afgesproken verwachtingen haalbaar en realistisch zijn.  Daarnaast ga je op zoek naar oplossingen voor vragen waar anderen zich nog niet bewust van zijn. Je vraagt door, bent onderzoekend en tegelijkertijd ondernemend en assertief. Jouw missie is volbracht als je het probleem van de klant hebt weten op te lossen via een gedegen plan, coaching en verbetering van data-uitkomsten(dashboard).

 

 

Hoe het is om te werken voor het lab.

 

We groeien hard, dus elke dag is een nieuwe uitdaging. Met een gedrevenheid van hier tot Tokyo, zijn we echt niet te stoppen. We zijn een organisatie waarin je zelf verantwoordelijkheid neemt voor het bereiken van je doelen. Dat betekent dat afspraak ook afspraak is, zodat we op elkaar kunnen rekenen.

Samen met onze klanten, medewerkers en de aandeelhouder bouwen we hard aan dé oplossing om schade en ongelukken in het verkeer te voorkomen. We werken samen met de grootste namen die net als wij de ambitie hebben om impact te maken en daarom gaat het ons lukken om onze doelen te realiseren.