Een échte Marketingbaas

 

De échte marketeer. Nee, niet simpelweg een marketeer die trucjes kent om mensen om de tuin te leiden, de juiste growth hacking weet toe te passen of die marketeer waarbij het stopt bij de conceptontwikkeling. We zoeken de échte senior marketeer die gestoorde ideeën heeft en ze het liefst al heeft uitgevoerd voordat onze directeur Mark überhaupt een soortgelijke gedachtegang kan hebben. Jij loopt altijd voor, hebt waanzinnige executiekracht en weet je team mee te nemen in jouw fantasieën om daarmee zo snel mogelijk tot fantastisch eindresultaat te komen.

 

Roadsafetylovers.

Wist je dat een verkeersongeval doodsoorzaak nummer één is op de werkvloer? Wij maken daar een eind aan. Klinkt ambitieus, maar als we eens kijken naar het aantal acceptabele verkeersongevallen binnen jouw bedrijf? Jouw collega’s? Jouw gezin? Exact. Wij streven naar nul werkgerelateerde verkeersongevallen en we gaan door tot we dit bereikt hebben.

"A goal without a plan is just a wish". Samen met onze klanten, medewerkers en onze aandeelhouder bouwen we hard aan dé oplossing om schade en ongelukken in het verkeer te voorkomen. We werken samen met de grootste namen die net als wij de ambitie hebben om impact te maken en daarom gaat het ons lukken om onze doelen te realiseren. Roadsafety is a businesscase.

Technologie en systemen die rij-taken van bestuurders overnemen, zien wij als een enorme kans. Wij zetten die technologie, onze data én roadsafetymarketing in om verkeersgedrag te beïnvloeden van automatisme naar bewust gedrag. Met onze data voorspellen én voorkomen we uiteindelijk verkeersongevallen in het werkverkeer en komen we elke dag dichter bij onze ultieme droom: een wereld zonder werkgerelateerde verkeersongevallen. 

 

Zo is het om te werken bij het lab.

 • We groeien hard, dus elke dag is anders. Met een gedrevenheid van hier tot Tokyo, zijn we echt niet te stoppen. We zijn een organisatie waarin je zelf verantwoordelijkheid neemt voor je werk. Dat betekent wel dat afspraak ook echt afspraak is, zodat we op elkaar kunnen rekenen
 • Je team bestaat uit een video editor, producenten, scriptschrijvers en een graphic designer, die een eigen filmstudio hebben als onderdeel van ons kantoor
 • We zijn een Scale up, dus gas geven en veranderen zit in ons bloed
 • Een heerlijk groen kantoor in Baarn met elke dag verse lunches en productieve samenkomsten om positieve energie en kennis te blijven delen
 • We zijn een compleet gedigitaliseerd bedrijf wat het mogelijk maakt om vrijwel geheel online te opereren
 • Momenteel hebben we 28 medewerkers, een poule van 5 werkstudenten en een zzp-groep van 80 trainers. Een junior tot senior samengesteld topteam met een open, leergierige en bevlogen karakter
 • Een startcontract van 7 maanden (eerste contract), vervolgd door een lange samenwerking door wederzijdse liefde
 • Een startsalaris tussen de € 3.000,- en € 4.500,- bruto per maand
 • 28 vakantiedagen (bestaande uit 20 wettelijke, 5 bovenwettelijke en 3 geluksdagen)
 • € 1.000,-- opleidingsbudget per jaar
 • Een pensioen regeling (50/50)
 • 19 cent per kilometer bij een binnendienst functie, met een maximum van 100 km per dag
 • Een marktconform salaris afhankelijk van ervaring en probleemoplossend denkvermogen

 


 

Jouw Scorecard.

Missie van de rol.

Als échte Marketingbaas is het jouw missie om samen met je team creatieven, the RoadsafetyLAB. en onze drie labels (Hello Mobility, Prodrive Academy, VVCR-Prodrive) op een spectaculaire wijze te versterken op brand niveau én productniveau. Dit doe je uitmuntend doordat jij over de vakspecialistische (media en marketing) kennis én ervaring beschikt die daarvoor nodig is. 

Jij signaleert vroegtijdig behoeften en kansen en speelt daar op in met marketing gerelateerde gedragsbeïnvloeding, zowel voor eindgebruikers (chauffeurs, bezorgers, fietskoeriers, taxi chauffeurs) als voor de Buyer Persona (Wagenparkbeheerders, HR-managers, HSE, CFO's). Je kan als geen ander on- en offline campagnes bedenken én de kar trekken door je collega's te motiveren tot de eindstreep.

Jij vraagt door, bent onderzoekend en tegelijkertijd ondernemend, creatief en assertief. Je hebt lef in je creatie (durft out of de box te denken én te creëren, ook als je ideeën 3x worden afgewimpeld), bent zelfstandig en zelfverzekerd in je werk en weet op de juiste manier jouw bedoelingen over te brengen. 

Jouw missie is volbracht als je the RoadsafetyLAB en haar labels in de passende stijl(en) op de kaart hebt gezet en houdt en de marketingcampagnes bij de klant op een overstijgend niveau blijft neerzetten waarbij jouw campagnes er mede voor zorgen dat het rijgedrag van zakelijke verkeersdeelnemers verbetert. 

 

Typisch jij.

 • een ideeënfabriek zonder limits, creatief zijn is voor jou een understatement
 • executiekracht vol lef en energie
 • HBO / WO werk- en denkniveau
 • Specialistisch: laat kennis en ervaring in campagnemanagement, concepting en digital marketing zien (+6 jaar), is continu op de hoogte van de nieuwste ontwikkeling en deelt deze proactief/past deze proactief toe.
 • Analytisch: Je loopt voor door kansen vroegtijdig te signaleren en er zelfs boven te hangen door naar de grote lijnen te kijken en hierop de juiste strategische keuzes te maken.
 • Resultaatgericht: voor jou is het belangrijkst dat het resultaat behaald wordt en jij weet daarin altijd de juiste communicatie- en samenwerkingstrucs met collega's en klanten uit je hoge hoed te toveren om overtuigend te bereiken wat je moet bereiken. Teamwork is daarin essentieel en zelfs onmisbaar.
 • Misschien onnodig om nog te benoemen, maar programma's als Photoshop en indesign zijn bekend terrein voor jou. 

 

Onze kernwaarden, jouw DNA.
 

Inspireren - We willen allemaal van waarde zijn voor elkaars groei, en dat doen we door elkaar dagelijks te inspireren om beter, slimmer, fijner en efficiënter te werken. Goede ideeën worden gedeeld en iedereen heeft daar zijn proactieve aandeel in! Naast dat het in ons DNA zit, organiseren we inspiratiesessies om geïnspireerd te worden door mensen buiten ons bedrijf.

Verbinden -We organiseren veel momenten waarop je je altijd verbonden blijft voelen met de rest. Het gevoel dat je er niet alleen voor staat, dat je anderen kan ondersteunen in hun werk en dat je een team bent, maakt je sterk en zelfzeker in je werk. Je werkt dan ook altijd samen in een cirkel (team), waarmee met je met eigen cirkel verantwoordelijk bent voor de ondersteuning en support van elkaar.

Versterken - Om je zelfsturend te laten zijn, zullen we je altijd de tools aanreiken om jezelf sterker te maken in je werk. We besteden veel aandacht aan de onboarding en laten je niet gelijk los maar begeleiden je ook in het behalen van je persoonlijke en professionele leerdoelen. 

Winnen - we gaan voor goud. Alles wat we doen, doen we vol passie, motivatie en met het doel om te winnen. Een winnaarsmentaliteit kan bij jou daarom niet ontbreken. 

 

 

Jouw Road(safety)map.

Vanaf dag één ga je flink aan de slag! De eerste week zal in het teken staan van het leren kennen van de organisatie en de verschillende teams en het ERP-systeem waar we mee werken. Daarna zal je opgenomen worden door je eigen team en de eerste basistechnieken in jouw werk onder de knie krijgen. Daarnaast draai je de eerste vier weken elke week twee keer mee met onze frontlinie: het klantcontactcentrum. Op die manier leer je onze klanten, de eindgebruikers, het systeem en de dagelijkse uitdagingen waar wij als bedrijf mee te maken hebben, extra goed kennen. Tot slot ga je die opgedane kennis en nieuwe inzichten toepassen in de praktijk en laat je zien wat je allemaal in huis hebt. 

Heb jij het in je DNA?

Na je eerste maand hopen we met je door te kunnen, daar waar het avontuur echt begint! Je gaat je functie helemaal eigen maken en wordt expert in je vak. In de vierde maand ga je aan de slag met een persoonlijk ontwikkelsplan. De begeleiding in jouw ontwikkelpad heeft het eerste jaar de volle focus, waarna we je hopen op te leiden tot een zelfsturende en proactieve Roadsafetylab'er!  

Mocht je vragen hebben over het sollicitatieproces of de vacature, dan kan je terecht bij Iris van People & Culture. iris@vvcr-prodrive.nl