Graphic Designer

 

Roadsafetylovers.

Wist je dat een verkeersongeval doodsoorzaak nummer één is op de werkvloer? En dat jaarlijks 19.000 ernstige gewonden in het verkeer worden veroorzaakt door menselijke fouten?
Van 19.000 ernstige gewonden naar nul verkeersongevallen. Klinkt ambitieus, maar als we eens kijken naar het aantal acceptabele verkeersongevallen binnen jouw bedrijf? Jouw collega’s? Jouw gezin? Exact. Wij streven naar nul verkeersongevallen en we gaan door tot we dit bereikt hebben.

Met data en expertise voorspellen we rijgedrag. Die kennis nemen we mee in trainingen, coaching en beïnvloeding van bedrijven en individuen om veiliger te rijden. Zo voorspellen én voorkomen we verkeersongevallen en komen we elke dag dichter bij onze ultieme droom: een wereld zonder werkgerelateerde verkeersongevallen.

Zo is het om te werken bij het lab.

We groeien hard, dus elke dag is anders. Met een gedrevenheid van hier tot Tokyo, zijn we echt niet te stoppen. We streven naar een organisatie waarin je zelf verantwoordelijkheid neemt voor je werk. Dat betekent wel dat afspraak ook echt afspraak is, zodat we op elkaar kunnen rekenen.

Dit jaar is ons hoofddoel om van een startup naar een ScaleUp te groeien en jij kan mede zorgen dat dat lukt! Momenteel hebben we 23 medewerkers, een poule van 10 werkstudenten en een zzp-groep van 50 trainers. We zijn een compleet gedigitaliseerd bedrijf wat het mogelijk maakt om vrijwel geheel online te opereren. Echter zien wij het belang van een gezamenlijke vestiging om positieve energie en kennis te blijven delen en daarom hebben we een heerlijk kantoor in Baarn.

 

 

Typisch Roadsafetylab.

 • Een heerlijk kantoor in Baarn met elke dag verse lunches.
 • Een junior tot senior samengesteld topteam met een open, leergierige en bevlogen karakter
 • Wintersporters in hart en nieren. Een RoadsafeSkireis meemaken in 2022
 • Een startcontract van 7 maanden (eerste contract), vervolgd door een lange samenwerking door wederzijdse liefde.
 • 28 vakantiedagen.
 • € 1.000,-- opleidingsbudget
 • Een pensioen regeling (50/50)
 • 19 cent per kilometer bij een binnendienst functie, met een maximum van 100 km per dag
 • Een marktconform salaris afhankelijk van ervaring en probleemoplossend denkvermogen

 

Jouw Scorecard.

Missie van de rol.

Als Graphic Designer is het jouw missie om sales, content en marketing te ondersteunen in verschillende design opdrachten. We werken intern met drie verschillende huisstijlen (labels) en hebben te maken met tig huisstijlen van opdrachtgevers. Dat komt omdat we marketinguitingen geheel overnemen van de klant als we verkeersveiligheid implementeren in het bedrijf van de klant. We zijn heel goed in het overbrengen van onze missie bij de klant, maar nog extra goed als die salesgesprekken worden ondersteund door gelikte presentaties uit jouw creatieve handen. Daarnaast voer je samen met de marketeer designvragen uit en ontwikkel je de gaafste marketingcontent voor onze Roadsafety Marketing die klanten bij ons afnemen, evenals voor onze socials. Vanuit de klant en de labels kom je met passende content, die nadeloos aansluit op de stakeholderwensen. Tot slot ondersteun je onze editor Jordy met motion graphic designs (video content). Jouw missie is volbracht als je onze organisatie beter op de kaart zet door ons op visueel gebied naar een hoger level te brengen.

Competenties.

Communicatief - Draagt informatie over op anderen, zowel schriftelijk als mondeling. Kan een boodschap overbrengen op klanten/collega’s en verifieert of de boodschap begrepen is door de correspondent.

Anticiperen - Signaleert uitzonderingssituaties en voert handelingen uit voor de oplossing, stelt de juiste prioriteiten en organiseert het eigen werk door enkele methodes zelfstandig uit te proberen die leiden tot de juiste oplossing.

Vakkundig worden - Verzamelt benodigde kennis en kunde met betrekking tot het werk proactief, verdiept zich ijverig in afgesproken standaarden en voert de eerste processen op professionele wijze uit.

 

Skills.

 • Je hebt een design en/of productie-achtergrond. Het liefst op HBO niveau, denkend aan de studies zoals Communication & multimedia design, Media- informatie & communicatie (MIC), Media & Entertainment Management, HKU, en dergelijke.
 • Je bent goed in het overzien van content, weet dit te managen en de juiste uitstraling altijd te waarborgen
 • Je snapt wat UI inhoudt, hebt gevoel voor copywriting en hebt ervaring met minimaal een paar programma’s van adobe creative cloud (illustrator, photoshop, indesign, adobe Premiere) of Sketch.
 • Je bent een echte woordenkunstenaar! Kennis en ervaring met HTML is een pré. Doorontwikkeling op dit vlak kunnen we je natuurlijk altijd bieden
 • Je hebt al een mooi portfolio opgebouwd en levert deze mee bij je CV.

Onze kernwaarden, jouw DNA.

Inspireren - Wij vinden het belangrijk dat je elkaar continue inspireert. Dit geeft je namelijk het gevoel dat je waarde toevoegt, wat ontzettend belangrijk is om bevlogen te zijn in je werk! We willen allemaal van waarde zijn voor elkaar, en dat doen we door elkaar dagelijks te inspireren het beter, slimmer, fijner of efficiënter werken. Goede ideeën worden gedeeld en iedereen heeft daar zijn proactieve aandeel in! Naast dat het in ons DNA zit, organiseren we inspiratiesessies.

Verbinden - Hoewel het door corona soms wat lastig gaat, organiseren we veel momenten waarop je je altijd verbonden blijft voelen met de rest. Het gevoel dat je er niet alleen voor staat, dat je anderen kan ondersteunen in hun werk en dat je een team bent, maken je sterk en zelfzeker in je werk. Je werkt dan ook altijd samen in een cirkel (team), waarmee met je met eigen cirkel verantwoordelijk bent voor de ondersteuning en support van elkaar.

Versterken - Om je zelfsturend te laten zijn, zullen we je altijd de tools aanreiken om jezelf sterker te maken in je werk. De laatste behoefte, namelijk die om te blijven ontwikkelen en de dingen zélf te kunnen, bevredigen wij door jou continue te versterken. We besteden veel aandacht aan de onboarding en laten we je niet gelijk los maar begeleiden we je ook in het behalen van je persoonlijke en professionele leerdoelen. Tot slot ben je met je cirkel verantwoordelijk voor het versterken van elkaar, door elkaar altijd te helpen. 

 

 

Jouw Road(safety)map.

Vanaf dag één ga je flink aan de slag! De eerste week zal in het teken staan van het leren kennen van de organisatie en de verschillende teams. Je krijgt een buddy die je begeleidt in het programma en je loopt onder anderen een dag mee met een Business consultant of projectmanager. De tweede week zal je onderdompelen in onze software AFAS, waarbij je de benodigde trainingen krijgt en AFAS eigen kan maken. De derde en vierde (en daarmee laatste week) van je proeftijd ga je de eerste opgedane kennis en nieuwe inzichten toepassen in de praktijk en laat je zien wat je allemaal in huis hebt. 

Heb jij het in je DNA?

Na je eerste maand hopen we met je door te kunnen, daar waar het avontuur echt begint! Je gaat je functie helemaal eigen maken en wordt expert in je vak. In de vierde maand ga je aan de slag met een persoonlijk ontwikkelingsplan. De begeleiding in jouw ontwikkelingspad heeft het eerste jaar de volle focus, waarna we je hopen op te leiden tot een zelfsturende en pro-actieve Roadsafetylab'er!  

Mocht je vragen hebben over het sollicitatieproces of de vacature, dan kan je terecht bij Iris van People & Culture. iris.dormans@vvcr-prodrive.nl