Medior Planner 

 

Ter versterking van ons team kwaliteit & opleiding, welke nu bestaat uit twee toptalenten, zijn we op zoek naar een ervaren planner met 4 - 8 jaar werkervaring in een soortgelijke rol. Houd je van het oplossen van complexe puzzels? Gaat jouw hart sneller kloppen van alle vormen van mobiliteit?  Lees dan verder!

 

Roadsafetylovers.

Wist je dat een verkeersongeval doodsoorzaak nummer één is op de werkvloer? En dat jaarlijks 19.000 ernstige gewonden in het verkeer worden veroorzaakt door menselijke fouten?
Van 19.000 ernstige gewonden naar nul verkeersongevallen. Klinkt ambitieus, maar als we eens kijken naar het aantal acceptabele verkeersongevallen binnen jouw bedrijf? Jouw collega’s? Jouw gezin? Exact. Wij streven naar nul verkeersongevallen en we gaan door tot we dit bereikt hebben.

Met data en expertise voorspellen we rijgedrag. Die kennis nemen we mee in trainingen, coaching en beïnvloeding van bedrijven en individuen om veiliger te rijden. Zo voorspellen én voorkomen we verkeersongevallen en komen we elke dag dichter bij onze ultieme droom: een wereld zonder werkgerelateerde verkeersongevallen.

 

Een dag uit het leven van een Medior Planner

Je opent je dag altijd om 08:00 uur. Waarom? 'S Ochtends ben je een belangrijke schakel tussen de trainer en de klant en signaleer je mogelijke knelpunten voor deze stakeholders. Indien de trainer of klant niet tijdig aanwezig kan zijn, zorg jij voor de juiste oplossing.

Wanneer een trainingsprogramma verkocht wordt door de business consultants, zorg jij voor de juiste inkoop (bv: trainers, huur voertuigen, huur van een baan). Hiervoor sta je elke dag veel in contact met onze leveranciers en inkooprelaties. Het is belangrijk dat alles goed afgestemd wordt en dit in digitale dossiers (AFAS) wordt opgeslagen, zodat de benodigdheden op het juiste tijdstip aanwezig zijn op de locatie. 

De planning die je bijhoudt is heel belangrijk en soms erg uitdagend. In drukke tijden hebben we soms 12 tot 25 trainers per dag aan het werk. Hierbij moet je goed rekening houden met de beschikbaarheid en de competenties van de trainer(s). Niet elke trainer kan bijvoorbeeld op een programma gezet worden waarbij we waarbij gereden wordt met optische en geluidsignalen. Daarnaast probeer je alles zo efficiënt en kostenbesparend mogelijk in te plannen. Je geniet van puzzelen en het in de eerste instantie niet mogelijke, toch mogelijk te maken. Je lost problemen op voordat het problemen worden. Je communiceert met de trainers via een digitale portal. Als ze een extra dag werk krijgen, komt dit via de mail binnen en kunnen ze dit in hun eigen digitale portal accorderen. Daarnaast ontvangen ze elke week briefings en een weekplanningen van jou die via de digitale portal bevestigd moet worden, evenals de facturatie. Je bent een held in structuur aanbrengen en bent nooit te laat met het versturen hiervan. 

 

Jouw verantwoordelijkheden in het kort

 • Het zo efficiënt mogelijk inplannen van de zzp-pool door het gehele land
 • Het bewaken van de inkoopportemonnee door kosten te besparen via een efficiënte planning en een verantwoorde waarde-inschatting van onze inkooprelaties, zonder kwaliteit te verliezen.
 • Het ondersteunen van het team Client Success door om 08.00 uur te starten en mogelijke knelpunten te signaleren voor de komende 24 uur.
 • Het managen van de zzp-pool rekening houdende met reisafstanden, kosten, wensen en het gevraagde trainniveau vanuit de klant.
 • Het organiseren van workshops, meetings en evenementen met de zzp-pool door middel van maandelijkse of tweemaandelijkse company updates
 • Het opstellen en monitoren van zowel korte- als langetermijn zzp-planningen
 • Het optimaliseren van de samenwerking tussen inkoop, de kwaliteit van learning en de (logistieke) planning
 • Vooruit denken en mogelijke knelpunten signaleren betreffend de planning en inkoop van ZZP’ers.

 

Jouw Scorecard.

 

 

De perfecte planner bij the Roadsafetylab is:

 • Communicatief sterk: je draagt effectief informatie over op anderen, zowel schriftelijk, via ons ERP systeem AFAS als mondeling. Je kan een boodschap op collega’s, inkooprelaties of klanten op de gewenste wijze overbrengen om gewenst resultaat af te dwingen en checkt altijd of de boodschap goed is aangekomen 
 • Vakkundig: je beheerst de juiste kennis en kunde op het gebied van supply chain waardoor je het werk volgens professionele standaarden zelfstandig uit kan voeren.
 • Zelfstandig anticiperend: je voorziet problemen en reageert hier doeltreffend en stressbestendig op, stelt de juiste prioriteiten en organiseert je eigen werk door een aanpak te kiezen die leidt tot de juiste oplossing
 • Een HBO denk/werkniveau, met voorkeur voor afstudeerrichtingen technische bedrijfskunde, bedrijfskunde, Supply chain management, Operations management of een gelijksoortige opleiding.
 • Iemand met 4 tot 8 jaar werkervaring op het gebied van plannen, supply chain, inkoop of soortgelijk.
 • Lefhebbend, ambitieus, pro-actief en leergierig
 • Een optimist! Je hebt onwijs veel plezier in je werk en staat open om te leren, anderen te ondersteunen en te groeien!
 • Iemand die het liefst ook ervaring heeft met AFAS.
 • Iemand die affiniteit heeft met de automotive / verkeerskundige sector!

 

 

 

Zo is het om te werken bij het lab.

We groeien hard, dus elke dag is anders. Met een gedrevenheid van hier tot Tokyo, zijn we echt niet te stoppen. We streven naar een organisatie waarin je zelf verantwoordelijkheid neemt voor je werk. Dat betekent wel dat afspraak ook echt afspraak is, zodat we op elkaar kunnen rekenen. Dit jaar is ons hoofddoel om van een startup naar een ScaleUp te groeien en jij kan mede zorgen dat dat lukt! We hebben drie kernwaarden in ons DNA: inspireren, verbinden en versterken. Dat doen we met een portie lef, openheid op basis van vertrouwen en plezier. Zo kunnen we blijven innoveren en het beste in elkaar naar boven halen! Momenteel hebben we 20 medewerkers, een poule van 10 werkstudenten en een zzp-groep van 50 trainers. We zijn een compleet gedigitaliseerd bedrijf wat het mogelijk maakt om vrijwel geheel online te opereren. Echter zien wij het belang van een gezamenlijke vestiging om positieve energie en kennis te blijven delen en daarom hebben we een heerlijk kantoor in Baarn.

 

Typisch Roadsafetylab.

 • Een heerlijk kantoor in Baarn met elke dag verse lunches.
 • Een junior tot senior samengesteld topteam met een open, leergierige en bevlogen karakter
 • Wintersporters in hart en nieren. Een RoadsafeSkireis meemaken in 2022?
 • Een startcontract van 7 maanden (eerste contract), vervolgd door een lange samenwerking door wederzijdse liefde.
 • 28 vakantiedagen.
 • € 1.000,-- opleidingsbudget
 • Een pensioen regeling
 • Een marktconform salaris afhankelijk van ervaring en probleemoplossend denkvermogen

 

Jouw Road(safety)map.

Vanaf dag één ga je flink aan de slag! De eerste week zal in het teken staan van het leren kennen van de organisatie en de verschillende teams. De tweede week zal je onderdompelen in onze software AFAS, waarbij je de benodigde trainingen krijgt en AFAS eigen kan maken. De derde en vierde (en daarmee laatste week) van je proeftijd ga je de eerste opgedane kennis en nieuwe inzichten toepassen in de praktijk en laat je zien wat je allemaal in huis hebt. 

 

Heb jij het in je DNA?

Na je eerste maand hopen we met je door te kunnen, daar waar het avontuur echt begint! Je gaat je functie helemaal eigen maken en wordt expert in je vak. In de vierde maand ga je aan de slag met een persoonlijk ontwikkelingsplan. De begeleiding in jouw ontwikkelingspad heeft het eerste jaar de volle focus, waarna we je hopen op te leiden tot een zelfsturende en pro-actieve Roadsafetylab'er!  

Mocht je vragen hebben over het sollicitatieproces of de vacature, dan kan je terecht bij Iris van People & Culture. iris.dormans@vvcr-prodrive.nl