Lead Learning & Training

Roadsafetylovers.

Wist je dat een verkeersongeval doodsoorzaak nummer één is op de werkvloer? En dat jaarlijks 19.000 ernstige gewonden in het verkeer worden veroorzaakt door menselijke fouten?
Van 19.000 ernstige gewonden naar nul verkeersongevallen. Klinkt ambitieus, maar als we eens kijken naar het aantal acceptabele verkeersongevallen binnen jouw bedrijf? Jouw collega’s? Jouw gezin? Exact. Wij streven naar nul verkeersongevallen en we gaan door tot we dit bereikt hebben.

Met data en expertise voorspellen we rijgedrag. Die kennis nemen we mee in trainingen, coaching en beïnvloeding van bedrijven en individuen om veiliger te rijden. Zo voorspellen én voorkomen we verkeersongevallen en komen we elke dag dichter bij onze ultieme droom: een wereld zonder werkgerelateerde verkeersongevallen.

 

Zo is het om te werken bij het lab.

We groeien hard, dus elke dag is anders. Met een gedrevenheid van hier tot Tokyo, zijn we echt niet te stoppen. We streven naar een organisatie waarin je zelf verantwoordelijkheid neemt voor je werk. Dat betekent wel dat afspraak ook echt afspraak is, zodat we op elkaar kunnen rekenen. Dit jaar is ons hoofddoel om van een startup naar een ScaleUp te groeien en jij kan mede zorgen dat dat lukt! We hebben drie kernwaarden in ons DNA: inspireren, verbinden en versterken. Dat doen we met een portie lef, openheid op basis van vertrouwen en plezier. Zo kunnen we blijven innoveren en het beste in elkaar naar boven halen! Momenteel hebben we 20 medewerkers, een poule van 10 werkstudenten en een zzp-groep van 50 trainers. We zijn een compleet gedigitaliseerd bedrijf wat het mogelijk maakt om vrijwel geheel online te opereren. Echter zien wij het belang van een gezamenlijke vestiging om positieve energie en kennis te blijven delen en daarom hebben we een heerlijk kantoor in Baarn.

 

Jouw verantwoordelijkheden in het kort:

We werken met een pool van zzp'ers. Omdat we veel verschillende specialistische trainingen geven, hebben we ook veel verschillende kwaliteiten, competenties en bevoegdheden in deze pool. Deze hebben we onderscheid in 10 cellen, elke cel heeft een cel-lead met vakinhoudelijke kennis. De cel weet wat de klant verlangt en is verantwoordelijk voor de inhoud van de lesplannen. Jij beheert de lesplannen en presentaties, managet deze 10 leads en zorgt dat er voldoende opgeleide trainers zijn, dat er nieuwe trainers geworven worden, dat er bijscholing plaatsvind, kwaliteitscontroles plaatsvinden en het werving en selectie traject gelijk loopt aan de salesforecasting.

 • Een continue up-to-date en gewenste bezettingsgraad onder alle trainerpools (met hun onderscheidende kwaliteiten en benodigde certificaten), om de gewenste operatie aan te kunnen.
 • Coaching en sturing van de celleads op kwaliteit en bezettingsgraad van de cellen.
 • Een groeipad voor elke trainer met een gestructureerde tijdsspan van groei van niveau a naar b en zo verder, ten behoeve van competentiegroei
 • Een zzp-tevredenheid van een 8 of hoger, die behaald wordt door het organiseren van de benodigde inspiratiesessies, evenementen ten behoeve van verbondenheid en ten behoeve van autonomie, en een heldere en consequente communicatie richting de trainers over gemaakte besluiten

 


 

Typisch Jij.

Vertalend - Is in staat om voorstellen en plannen te vertalen naar de omgeving, deze te beargumenteren en instemming te verkrijgen. Gaat bewust om met de manier waarop instemming wordt verkregen.
Conceptueel vermogen - Is in staat om complexe situaties, problemen en processen om te zetten naar concrete acties en resultaten, door nieuwe werkwijzen, methoden en technieken te bedenken en ontdekken.
Besluitvaardig worden - Is met vakspecialistische kennis en ervaring in staat om keuzes op te sommen, te kiezen en daarnaar te handelen, neemt tijdig beslissingen.

 

Typisch Roadsafetylab.

 • Een heerlijk kantoor in Baarn met elke dag verse lunches.
 • Een junior tot senior samengesteld topteam met een open, leergierige en bevlogen karakter
 • Wintersporters in hart en nieren. Een RoadsafeSkireis meemaken in 2022?
 • Een startcontract van 7 maanden (eerste contract), vervolgd door een lange samenwerking door wederzijdse liefde.
 • Deze rol kan vervuld worden op basis van 24 uur.
 • 28 vakantiedagen.
 • € 1.000,-- opleidingsbudget
 • Een elektrische auto van de zaak + laadpas
 • Een pensioen regeling
 • Een marktconform salaris afhankelijk van ervaring en probleemoplossend denkvermogen

 

Jouw Road(safety)map.

Vanaf dag één ga je flink aan de slag! De eerste week zal in het teken staan van het leren kennen van de organisatie en de verschillende teams. Je krijgt direct een buddy die je begeleidt in het programma en je loopt onder anderen een dag mee met een Business consultant of projectmanager. De tweede week zal je onderdompelen in onze software AFAS, waarbij je de benodigde trainingen krijgt en AFAS eigen kan maken. De derde en vierde (en daarmee laatste week) van je proeftijd ga je de eerste opgedane kennis en nieuwe inzichten toepassen in de praktijk en laat je zien wat je allemaal in huis hebt. 

Heb jij het in je DNA?

Na je eerste maand hopen we met je door te kunnen, daar waar het avontuur echt begint! Je gaat je functie helemaal eigen maken en wordt expert in je vak. In de vierde maand ga je aan de slag met een persoonlijk ontwikkelingsplan. De begeleiding in jouw ontwikkelingspad heeft het eerste jaar de volle focus, waarna we je hopen op te leiden tot een zelfsturende en pro-actieve Roadsafetylab'er!  

Mocht je vragen hebben over het sollicitatieproces of de vacature, dan kan je terecht bij Iris van People & Culture. iris.dormans@vvcr-prodrive.nl