Lead Projectmanagement

 

Waar ga jij op aan? Op een projectmanagers-team dat wilt. Heel graag wilt. Een team dat vanuit een commerciële mind de hoogste potentie uit zijn klanten wilt halen en daar ook nog eens een hoge klanttevredenheid mee realiseert. Maar soms misschien nog niet helemaal weet hoe. En daar begint voor jou de echte trigger in werkgeluk: het team inspireren door met je voeten in de klei te staan en mee te gaan, te coachen, te verbinden en te versterken om op basis van de juiste prioriteiten samen keihard te winnen. Met jouw commerciële mindset en jouw drive om onze klanten de beste dienstverlening te bieden motiveer en stimuleer jij jouw team om hoog te scoren op klanttevredenheid. Alles voor die glimlach. De projecten laat je zo efficiënt mogelijk verlopen. En je serviced onze klanten maximaal zodat Cool Blue ons als voorbeeld neemt hoe het echt moet. Want jij hebt al bewezen dat je dat kan, je zoekt alleen nog zo’n bedrijf waar je het opnieuw kan doen!  Ja? Feel free to read more below.

Roadsafetylovers.

Wist je dat een verkeersongeval doodsoorzaak nummer één is op de werkvloer? Wij maken daar een eind aan. Klinkt ambitieus, maar als we eens kijken naar het aantal acceptabele verkeersongevallen binnen jouw bedrijf? Jouw collega’s? Jouw gezin? Exact. Wij streven naar nul werkgerelateerde verkeersongevallen en we gaan door tot we dit bereikt hebben.

"A goal without a plan is just a wish". Samen met onze klanten, medewerkers en onze aandeelhouder bouwen we hard aan de oplossing om schade en ongelukken in het verkeer te voorkomen. We werken samen met de grootste namen die net als wij de ambitie hebben om impact te maken en daarom gaat het ons lukken om onze doelen te realiseren. Roadsafety is a businesscase.

Technologie en systemen die rijactiviteiten van bestuurders overnemen, zien wij als een enorme kans. We zetten technologie, data én marketing in om verkeersgedrag te beïnvloeden van automatisme naar bewust gedrag. Daarmee voorspellen en voorkomen we verkeersongevallen in het werkverkeer en komen we elke dag dichter bij onze ultieme droom: een wereld zonder werkgerelateerde verkeersongevallen. 

 

 

Typisch Roadsafetylab.

 • We groeien hard, dus elke dag is anders. Met een gedrevenheid van hier tot Tokyo, zijn we echt niet te stoppen. We zijn een organisatie waarin je zelf verantwoordelijkheid neemt voor je werk. Dat betekent wel dat afspraak ook echt afspraak is, zodat we op elkaar kunnen rekenen
 • Je team bestaat uit 4 projectmanagers, een planner en drie Back-Office Agents.
 • We zijn een Scale up, dus gas geven en veranderen zit in ons bloed
 • Een heerlijk groen kantoor in Baarn met elke dag verse lunches en productieve samenkomsten om positieve energie en kennis te delen
 • We zijn een compleet gedigitaliseerd bedrijf wat het mogelijk maakt om vrijwel geheel online te opereren
 • Momenteel hebben we 28 medewerkers, een poule van 5 werkstudenten en een zzp-groep van 80 trainers. Een junior tot senior samengesteld topteam met een open, leergierige en bevlogen karakter
 • Een startcontract van 7 maanden (eerste contract), vervolgd door een lange samenwerking door wederzijdse liefde
 • Een startsalaris tussen de €3300,- en €5000,- euro bruto per maand
 • 28 vakantiedagen (bestaande uit 20 wettelijke, 5 bovenwettelijke en 3 geluksdagen)
 • € 1.000,-- opleidingsbudget per jaar
 • Een pensioen regeling (50/50)
 • 19 cent per kilometer met een maximum van 100 kilometer per dag. Kilometers naar de klant kunnen onbeperkt gedeclareerd worden
 • Een marktconform salaris afhankelijk van ervaring en probleemoplossend denkvermogen

 


 

Jouw Scorecard.

Missie van de rol.

Als lead projectmanagement snap jij het beste wat er moet gebeuren om onszelf elke dag 1% beter te maken doordat jijzelf meewerkend voor(vrouw)man bent. Je leidt het team van vier stuiter gemotiveerde projectmanagers, een topplanner en 3 flexibele backoffice agents. De groep projectmanagers met elk een portfolio aan klanten, begeleid de klant (zodra de deal is geclosed door de Business Consultant) van A tot Z. Zorgen dat trainingsdagen worden ingepland, uitnodigingen voor digitale trainingen worden verzonden, zorgen dat de roadsafetymarketing pakketten bij onze klanten komen, het beantwoorden van vragen van klanten, het verzorgen van de deelnemersfacturatie en zorgen dat de boekhouder de juiste factuur met de juiste bedragen kan versturen. Als Lead Projectmanagement verbindt je deze teams tot een geoliede machine en ben je een baas in het vertalen van gewenste commerciële groei naar de consequenties voor het proces en de mens, zonder oog voor klant- en medewerkerstevredenheid te verliezen. Je werkt data gedreven, loopt altijd een stap voor op wat gaat komen omdat je betrokken bent bij de afdeling sales als ze weer wat verkocht hebben en jij gaat mee naar klanten zodra we het over het echte werk hebben, namelijk het uitvoeren van de opdracht. Daar ben jij namelijk een Koning(in) in. Je zorgt dat je repeterende handelingen laat verdampen en druppels veeg je niet op, maar je draait de kraan dicht. Je inspireert, verbindt en versterkt je team met coaching,  methoden en technieken waarmee ze zich bedienen  en groeien binnen de operationele uitvoering.  Je weet op een kwantitatieve en kwalitatieve wijze keuzes en uitkomsten van je team te onderbouwen en verantwoorden.

De uitkomsten van je rol.

Een klanttevredenheid op procesniveau van een 8 of hoger en 85% geautomatiseerde projecten. Maximaal % marge op de projecten.

Typisch jij.

 • executiekracht vol lef en energie
 • HBO / WO werk- en denkniveau
 • Minimaal 3-5 jaar werkervaring
 • Specialistisch/besluitvaardig: laat kennis en ervaring in projectmanagement, het managen en motiveren van teams en individuen en het vertalen van commerciële groei naar operationele doelstellingen en deliverables zien.
 • Analytisch/conceptueel: Je loopt voor door kansen bij de klant vroegtijdig te signaleren en er zelfs boven te hangen door naar de grote lijnen te kijken en hierop de juiste strategische keuzes te maken voor jezelf en het team
 • Resultaatgericht/vertalend: voor jou is het belangrijkst dat het resultaat behaald wordt en jij weet daarin altijd de juiste communicatie- en samenwerkingstrucs met collega's en klanten uit je hoge hoed te toveren om overtuigend te bereiken wat je moet bereiken. Een stapje verder is die overtuiging in de juiste aanpak ook nog te vertalen naar je team en naar de klant, om daarmee te blijven groeien als team en in de service jegens de klant.
 • Kennis en ervaring met AFAS geeft je een voorsprong op andere kandidaten

 

Onze kernwaarden, jouw DNA.

Inspireren - We willen allemaal van waarde zijn voor elkaars groei, en dat doen we door elkaar dagelijks te inspireren om beter, slimmer, fijner en efficiënter te werken. Goede ideeën worden gedeeld en iedereen heeft daar zijn proactieve aandeel in! Naast dat het in ons DNA zit, organiseren we inspiratiesessies om geïnspireerd te worden door mensen buiten ons bedrijf.

Verbinden -We organiseren veel momenten waarop je je altijd verbonden blijft voelen met de rest. Het gevoel dat je er niet alleen voor staat, dat je anderen kan ondersteunen in hun werk en dat je een team bent, maakt je sterk en zelfzeker in je werk. Je werkt dan ook altijd samen in een cirkel (team), waarmee met je met eigen cirkel verantwoordelijk bent voor de ondersteuning en support van elkaar.

Versterken - Om je zelfsturend te laten zijn, zullen we je altijd de tools aanreiken om jezelf sterker te maken in je werk. We besteden veel aandacht aan de onboarding en laten je niet gelijk los maar begeleiden je ook in het behalen van je persoonlijke en professionele leerdoelen. 

Winnen - we gaan voor goud. Alles wat we doen, doen we vol passie, motivatie en met het doel om te winnen. Een winnaarsmentaliteit kan bij jou daarom niet ontbreken. 

 

 

Jouw Road(safety)map.

Vanaf dag één ga je flink aan de slag! De eerste week zal in het teken staan van het leren kennen van de organisatie en de verschillende teams en het ERP-systeem waar we mee werken. Daarna zal je opgenomen worden door je eigen team en de eerste basistechnieken in jouw werk onder de knie krijgen. Daarnaast draai je de eerste vier weken elke week twee keer mee met onze frontlinie: het klantcontactcentrum. Op die manier leer je de klant, het systeem en de dagelijkse uitdagingen waar wij als bedrijf mee te maken hebben, extra goed kennen. Tot slot ga je die opgedane kennis en nieuwe inzichten toepassen in de praktijk en laat je zien wat je allemaal in huis hebt. 

 

Heb jij het in je DNA?

Na je eerste maand hopen we met je door te kunnen, daar waar het avontuur echt begint! Je gaat je functie helemaal eigen maken en wordt expert in je vak. In de vierde maand ga je aan de slag met een persoonlijk ontwikkelingsplan. De begeleiding in jouw ontwikkelpad heeft het eerste jaar de volle focus, waarna we je hopen op te leiden tot een zelfsturende en proactieve Roadsafetylab'er!  

Mocht je vragen hebben over het sollicitatieproces of de vacature, dan kan je terecht bij Iris van People & Culture. iris@vvcr-prodrive.nl