Prodrive Academy // Merk- en productspecialist

 

 

Ben jij een gepassioneerde auto-nerd? Dan is deze functie jou op het lijf geschreven!  Als merk- en productspecialist kom je namens Prodrive Academy te werken voor grote en bekende klanten zoals o.a. PON, Volvo en Louwman & Parqui.

Auto’s worden steeds geavanceerder. Connectiviteitsmogelijkheden zijn eindeloos, (ADAS) rijhulpsystemen zorgen (als je deze goed gebruikt) voor een relaxte veilige rit en ook je aandrijflijn is de laatste jaren op de schop gegaan. Zaken die voor een auto-nerd gesneden koek zijn. Toch is er voor 90% van de bestuurders nog een hele stap te maken, en daar kun jij ze bij helpen!

Hoe doe je dit? Als productspecialist geef je een unieke gebruikerstraining met tips en tricks over (o.a.) de nieuwste (rijhulp)systemen, slim laden en infotainment features, om de autobezitter nóg gelukkiger te maken met zijn of haar aankoop.

Cliché maar in dit geval zeker op zijn plek: Ga jij de uitdaging aan en wil je van je hobby je werk maken?

 

Wat jij te bieden hebt

  • Je krijgt de vrijheid en mogelijkheid om zelf aan het roer te staan. Dat vraagt om flexibiliteit van jou als merkspecialist.
  • Je hebt een hart voor de Automotive sector. Met je natuurlijke interesse voor de (technologie achter) auto's, weet je dit ook nog eens op een hele enthousiaste en leuke manier over te brengen op de bestuurder. Het kan lopen van een simpele vraag zoals "Hoe koppel ik mijn telefoon?" tot een uitgebreide training in ADAS-rijhulpsystemen. Auto’s met 500+ PK passeren de revue maar ook de forens die zuinig van A naar B wilt komt voorbij.
  • Een WRM certificaat is een plus, naast de gebruikerstrainingen doen we namelijk veel meer! Van onboarding sessies voor nieuw personeel van autofabrikanten tot opleidingen voor hulpverleningsdiensten en trainingen voor “light electric vehicles” de mogelijkheden zijn eindeloos.

 

Wat we jou bieden

  • Een leuk en dynamisch team van ongeveer 70 zelfstandige professionals
  • Een super gevarieerde werkdag, waarbij je heel veel verschillende enthousiaste mensen ontmoet 
  • Je dagtarief verschilt tussen de €200,- en €320,- Excl. BTW afhankelijk van de opdracht en je niveau
  • Kilometervergoeding en eventuele hotelovernachtingen
  • Een geweldig groeipad door onze brede interne kennis van EV, ADAS-rijhulpsystemen en gradaties in expertises op Roadsafety trainingen. Door middel van Train de Trainer sessies groei jij uit tot dé Roadsafety specialist. 

 

Jouw Road(safety)map

Vanaf dag één ga je flink aan de slag! De eerste weken zal je voornamelijk getraind worden middels Train de Trainer sessies. Je wordt dus gelijk opgenomen in het team trainers die jou dé merk- en productspecialist maken. Daarna zal je lekker de deur uitgaan en gas (stroom) geven. Loop je nog tegen dingen aan? De andere trainers, de planner en de Lead Learning & training staan voor je klaar om je te ondersteunen en je te versterken.

Interesse? Twijfel dan niet meer en klik op onderstaande button "Solliciteren"!