Prodrive Academy // Merk- en productspecialist

 

Heb jij ervaring en passie voor Automotive? Dan is deze functie zeker iets voor jou!  Als merk- en productspecialist kom je namens Prodrive Academy te werken voor grote en bekende klanten zoals o.a. PON en Louwman & Parqui. Gedurende het jaar komen er diverse nieuwe modellen auto’s op de markt zoals bijvoorbeeld de Audi E-tron GT,  Volkswagen ID., Skoda ENYAQ en nog vele andere vette auto’s die zullen volgen!

Jij leert deze auto’s als een van de eerste in Nederland kennen en besturen en biedt de klant een perfecte Automotive Experience tijdens en na zijn of haar aankoop.

Hoe doe je dit? Als productspecialist geef je een unieke gebruikerstraining met tips en tricks over (o.a.) de nieuwste (rijhulp)systemen, slim laden en features van een dashboard, om de autobezitter nóg gelukkiger te maken met zijn of haar aankoop.

Ga jij de uitdaging aan en wil je van je hobby je werk maken? Wie weet maak jij binnenkort dan een ritje in deze auto!

 

Wat jij te bieden hebt

Je krijgt de vrijheid en mogelijkheid om zelf aan het roer te staan. Dat vraagt om flexibiliteit van jou als merkspecialist.

Je hebt een hart voor de Automotive sector. Met je natuurlijke interesse voor de (technologie achter) auto's, weet je dit ook nog eens op een hele enthousiaste en leuke manier over te brengen op de bestuurder. Het kan lopen van een simpele vraag zoals "Hoe koppel ik mijn telefoon?" tot een uitgebreide training in ADAS-rijhulpsystemen. Soms gaat het in auto's van 500+ pk en de andere keer in een zuinige forens die van A naar B wilt. Als je in het bezit bent van een WRM-certificaat, dan loop je nog een streepje voor, want dan ben je breder inzetbaar bij ons andere label VVCR-Prodrive.

Heb je geen WRM? Informeer naar de mogelijkheden!

Wat we jou bieden

  • Een leuk en dynamisch team van  ongeveer 70 ZZP-ers
  • Een super gevarieerde werkdag, waarbij je heel veel verschillende enthousiaste mensen ontmoet 
  • Je dagtarief verschilt tussen de €200,- en €320,- afhankelijk van de opdracht en je niveau
  • Kilometervergoeding en eventuele hotelovernachtingen
  • Een geweldig groeipad door onze brede interne kennis van EV, ADAS-rijhulpsystemen en gradaties in expertises op Roadsafety trainingen. Door middel van Train de Trainer sessies groei jij uit tot dé Roadsafety specialist. 

 

Jouw Road(safety)map

Vanaf dag één ga je flink aan de slag! De eerste weken zal je voornamelijk getraind worden middels Train de Trainer sessies. Je wordt dus gelijk opgenomen in het team trainers die jou dé merk- en productspecialist maken. Daarna zal je lekker de deur uitgaan en gas (stroom) geven. Loop je nog tegen dingen aan? De andere trainers, de planner en de Lead Learning & training staan voor je klaar om je te ondersteunen en je te versterken.

Interesse? Twijfel dan niet meer en klik op onderstaande button "Solliciteren"!