Prodrive Academy // Merk- en productspecialist

 

Roadsafetylovers

Wist je dat een verkeersongeval doodsoorzaak nummer één is op de werkvloer? En dat jaarlijks 19.000 ernstige gewonden in het verkeer worden veroorzaakt door menselijke fouten?
Van 19.000 ernstige gewonden naar nul verkeersongevallen. Klinkt ambitieus, maar als we eens kijken naar het aantal acceptabele verkeersongevallen binnen jouw bedrijf? Jouw collega’s? Jouw gezin? Exact. Wij streven naar nul verkeersongevallen en we gaan door tot we dit bereikt hebben.

Met data en expertise voorspellen we rijgedrag. Die kennis nemen we mee in trainingen, coaching en beïnvloeding van bedrijven en individuen om veiliger te rijden. Zo voorspellen én voorkomen we verkeersongevallen en komen we elke dag dichter bij onze ultieme droom: een wereld zonder werkgerelateerde verkeersongevallen.

 

Prodrive Academy 

Eén van de labels van The RoadsafetyLAB.com is Prodrive Academy. Prodrive Academy streeft naar dé product- en merkbeleving die iedere autobestuurder verdient vóór, tijdens en na zijn aankoop. We helpen daarmee grote klanten zoals o.a. PON, Louwman & Parqui om hun kopers de perfecte Automotive Experience te bieden, en jij bent daarin de belangrijkste op de vloer. Jij geeft namelijk dé trainingen die voor die beleving zorgen, zodat elke autobezitter nóg gelukkiger wordt van zijn aankoop. 

 

Wat jij te bieden hebt

Je hebt een hart voor de Automotive sector. Met je natuurlijke interesse voor de (technologie achter) auto's, weet je dit ook nog eens op een hele enthousiaste en leuke manier over te brengen op de bestuurder. Het kan lopen van een simpele vraag zoals "Hoe koppel ik mijn telefoon?" tot een uitgebreide training in ADAS-rijhulpsystemen. Soms gaat het in auto's van 500+ pk en de andere keer in een zuinige forens die van A naar B wilt. Als je in het bezit bent van een WRM-certificaat, dan loop je nog een streepje voor, want dan ben je breder inzetbaar bij ons andere label VVCR-Prodrive.

Heb je geen WRM? Informeer naar de mogelijkheden!

Wat we jou bieden

  • Een leuk en dynamisch team van  ongeveer 70 ZZP-ers
  • Een super gevarieerde werkdag, waarbij je heel veel verschillende enthousiaste mensen ontmoet 
  • Je dagtarief verschilt tussen de €200,- en €320,- afhankelijk van de opdracht en je niveau
  • Kilometervergoeding en eventuele hotelovernachtingen
  • Een geweldig groeipad door onze brede interne kennis van EV, ADAS-rijhulpsystemen en gradaties in expertises op Roadsafety trainingen. Door middel van Train de Trainer sessies groei jij uit tot dé Roadsafety specialist. 

 

Jouw Road(safety)map

Vanaf dag één ga je flink aan de slag! De eerste weken zal je voornamelijk getraind worden middels Train de Trainer sessies. Je wordt dus gelijk opgenomen in het team trainers die jou dé merk- en productspecialist maken. Daarna zal je lekker de deur uitgaan en gas (stroom) geven. Loop je nog tegen dingen aan? De andere trainers, de planner en de Lead Learning & training staan voor je klaar om je te ondersteunen en je te versterken.

Interesse? Twijfel dan niet meer en klik op onderstaande button "Solliciteren"!