Technisch trainer/coach

 

Roadsafetylovers.

Wist je dat een verkeersongeval doodsoorzaak nummer één is op de werkvloer? En dat jaarlijks 19.000 ernstige gewonden in het verkeer worden veroorzaakt door menselijke fouten?
Van 19.000 ernstige gewonden naar nul verkeersongevallen. Klinkt ambitieus, maar als we eens kijken naar het aantal acceptabele verkeersongevallen binnen jouw bedrijf? Jouw collega’s? Jouw gezin? Exact. Wij streven naar nul verkeersongevallen en we gaan door tot we dit bereikt hebben.

Met data en expertise voorspellen we rijgedrag. Die kennis nemen we mee in trainingen, coaching en beïnvloeding van bedrijven en individuen om veiliger te rijden. Zo voorspellen én voorkomen we verkeersongevallen en komen we elke dag dichter bij onze ultieme droom: een wereld zonder werkgerelateerde verkeersongevallen.

 

Zo is het om te werken bij het lab.


We groeien hard, dus echt elke dag is anders. Met een gedrevenheid van hier tot tokio, zijn we echt niet te stoppen. We streven naar een zelfsturende organisatie waarin je zelf verantwoordelijkheid neemt voor je werk, dat komt door een hoge mate van vertrouwen in het talent en kwaliteiten van mensen. Dat betekent wel dat afspraak ook echt afspraak is, zodat we op elkaar kunnen rekenen. Dit jaar is ons hoofddoel om van een startup naar een scaleup te groeien en jij kan dat meemaken! We hebben drie kernwaarden in ons DNA: inspireren, verbinden en versterken. Dat doen we met een portie lef, openheid op basis van vertrouwen en plezier. Zo kunnen we blijven innoveren en het beste in elkaar naar boven halen!

Momenteel hebben we met 18 FT medewerkers een kantoor in Baarn, een poule van 10 werkstudenten en een zzp-groep van 50 trainers. We zijn een compleet gedigitaliseerd bedrijf wat het mogelijk maakt om vrijwel geheel online te opereren. Echter zien wij het belang van een gezamenlijke vestiging om positieve energie en kennis te blijven delen en daarom hebben we een heerlijk kantoor in Baarn. In 2024 verhuizen we naar Amsterdam.

 

Jouw Scorecard.

Missie van de rol.

Competenties & Skills

Onze kernwaarden, jouw DNA.

 

Wat we jou bieden. 

  • Een leuk en jong team
  • Kans om keihard mee te groeien met en door te groeien binnen dit bedrijf
  • Startsalaris tussen de x en de x euro afhankelijk van werkervaring en probleemoplossend denkvermogen.
  • Maximaal 100 km (19 cent p/km) reiskostenvergoeding per dag
  • Concreet doel met alle middelen om daar te komen
  • €1000,- persoonlijk opleidingsbudget
  • de opening van ons nieuwe kantoor meemaken in 2021
  • Meesparen voor de RoadsafetySkireis in 2022

 

Jouw Road(safety)map.

Vanaf dag één ga je flink aan de slag! De eerste week zal in het teken staan van het leren kennen van de organisatie en de verschillende teams. Je krijgt direct een buddy die je begeleidt in het programma en je loopt onder anderen een dag mee met een Business consultant of projectmanager. De tweede week zal je onderdompelen in onze software AFAS, waarbij je de benodigde trainingen krijgt en AFAS eigen kan maken. De derde en vierde (en daarmee laatste week) van je proeftijd ga je de eerste opgedane kennis en nieuwe inzichten toepassen in de praktijk en laat je zien wat je allemaal in huis hebt. 

Heb jij het in je DNA?

Na je eerste maand hopen we met je door te kunnen, daar waar het avontuur echt begint! Je gaat je functie helemaal eigen maken en wordt expert in je vak. In de vierde maand ga je aan de slag met een persoonlijk ontwikkelingsplan. De begeleiding in jouw ontwikkelingspad heeft het eerste jaar de volle focus, waarna we je hopen op te leiden tot een zelfsturende en pro-actieve Roadsafetylab'er!  

Mocht je vragen hebben over het sollicitatieproces of de vacature, dan kan je terecht bij Iris van People & Culture. iris.dormans@vvcr-prodrive.nl