Welkom op het sollicitatieportaal.

 

The Roadsafetylab, Baarn.

 

 

.

Jouw volgende stap in je carrière,
is bij ons.

 

Leren van snelheid, innovatie, executiekracht en organisatorische evolutie. Risico's nemen, durven, vallen en weer opstaan, maar allemaal op basis van teameffort. Bijdragen aan een maatschappelijk doel en dat met een team gedreven, ambitieuze en openhartige medewerkers. Dat is waarom dit de volgende stap is in jouw carrière.

 

 

 

 

Hoe het is om te werken voor het lab.

 

We groeien hard, dus elke dag is een nieuwe uitdaging. Met een gedrevenheid van hier tot Tokyo, zijn we echt niet te stoppen. We zijn een organisatie waarin je zelf verantwoordelijkheid neemt voor het bereiken van je doelen. Dat betekent dat afspraak ook afspraak is, zodat we op elkaar kunnen rekenen.

Samen met onze klanten, medewerkers en de aandeelhouder bouwen we hard aan dé oplossing om schade en ongelukken in het verkeer te voorkomen. We werken samen met de grootste namen die net als wij de ambitie hebben om impact te maken en daarom gaat het ons lukken om onze doelen te realiseren. 

 

 

Inspireren

Goede ideeën worden (zowel binnen als buiten de organisatie) gedeeld en iedereen heeft daar zijn proactieve aandeel in! 

Verbinden

We organiseren momenten waardoor je verbonden bent met de rest. Je werkt dan ook altijd samen in een team, waarmee de ondersteuning en support van elkaar centraal staat.

Versterken

We besteden veel aandacht aan de Employee Journey, laten je niet gelijk los en begeleiden je in het behalen van je persoonlijke en professionele leerdoelen. 

Winnen

We gaan voor goud. Alles wat we doen, doen we vol passie, motivatie en met het doel om te winnen.